fredag 30. desember 2011

Et år med bokmerkedypdykk

Et år med bokmerkedypdykk er over, og det virker som både jeg og dere er fornøyde med ideen og gjennomføringen? Jeg jeg har ihvertfall kost meg med å lage innleggene. Det var jo en av hovedgrunnene til å starte å blogge - å dele av godene. Det mest leste bokmerket i året som har fått er uten tvil uke 17+18 : bryllupsbokmerker, det er faktisk det niende mest leste innlegget uavhengig av tema siden jeg begynte å blogge. Jeg har laget en oppsummering hvor jeg har gruppert innleggene etter tema. Jeg har ikke tenkt på tema i det hele tatt gjennom året, men det viser seg at det jeg liker lar seg dele nokså enkelt opp.  Håper dere liker det, for det tok jækla mye tid!

Ting som har med sying å gjøre:
Uke 19: tannfepute, Uke 35: legge opp bukser, Uke 33: Kleenexholder, Uke 6: sy barneskjole av gammel skjorte, Uke 25: lag ditt eget skråbånd, Uke 45: Merkelapper (this took forever), Uke 1: kamerastropp, Uke 10: lag tykke slips til tynne slips  Uke 11: blomsterrosetter i stoff, Uke 50: iphoneetui i skinn, Uke 8: sy din egen kjole, Uke 14: forkle av putetrekk, Uke 3: girlander av filt


Ting som har med strikking å gjøre:

Uke 49: stolsokker, Uke 7: lag garn av t-skjorter, Uke 42: skjerf, Uke 44: zorro-lueTing som har med lys å gjøre:
Uke 20: doilies, Uke 37: gamle kopper som lysestaker, Uke 9: bokstavlampeUke 5: lampe av sugerørUke 39: Hjertelysestakeholdere i bark, Uke 41: Lag egne kakelysholdereUke 43: hekla teppe med lys


Ting man kan lage av papir

Uke 13: bukett av kreppapir,   Uke 46: julepynt av papir  , Uke 26: gaveinnpakkingUke 15: brett papirblomster


 Ting man kan lage generelt
 Uke 2: din egen eames-inspirerte kleshenger, Uke 34: kjøleskapsmagneter av washi-tape, Uke 38: blader av stoff til dekorasjon (som viste seg å egentlig være fjær...), Uke 47: kakeformer,  Uke 48: julekranseUke 28: roser av kroklisser

Flere generelle ting


Uke 40: lag ulike armbånd, Uke 35: skap av koffert, Uke 27: vase av lyspære,
Uke 16: påskespesial, Uke 21: sløyfearmbånd i skinn

Smarte ting til hjemmet
 Uke 32: malingstips, Uke 23: knagger av trådsneller, Uke 22: falske bøker


Ting som har fascinert meg

Uke 24: miniatyrer
Uke 12: 3D-kunst

Til neste år blir det ingen bokmerkedypdykk, men jeg kommer selvfølgelig til å tipse om ting innimellom slik jeg alltid har gjort. Du kan også følge meg på Pinterest ved å trykke på denne linken.

SÅ er det store spørsmålet - hvor mange av ideene har jeg testet ut? Jeg har bare gjort tre av tingene! Jeg har sydd opp bukser fra uke 35 (verdens beste triks!), jeg har sydd en kjole som jeg har brukt masse fra uke 8, og jeg har laget mitt eget skråbånd fra uke 25. Herfra kan det bare gå oppover!

Men jeg er veldig spent på om dere har laget noe fint basert på tipsene mine? Da blir jeg i tilfelle superglad hvis dere linker til det under her!

16 kommentarer:

 1. Jeg har satt såå stor pris på bokmerkedypdykkene dine! Hittil har jeg dessverre ikke fått laget noe av det flotte du har vist frem, men jeg har planene klare;-) Jeg linker selvfølgelig når jeg først kommer i gang:-)

  Ønsker deg alt godt i det nye året:-)

  SvarSlett
 2. Eg har kosa meg med bokmerka dine etter at eg oppdaga bloggen din. Etterkvart oppdaga eg også pinterest, og då fekk jo bokmerker ein heilt ny dimensjon! Men; eg har sydd kjole, laga skråband og klipt opp t-skjortegarn! Takk for inspirasjonen.

  SvarSlett
 3. Jeg har kost meg! Takk for bra innsats! Og må bli flinkere på pinterest, det er jo ikke bare strikking som er gøy!

  SvarSlett
 4. jeg elsker bokmerkene dine! syns de er utrolig morsomme, og mange har havnet i mine egne bokmerker. Håper på fler i det nye året! godt nyttår:)

  SvarSlett
 5. Har bodd inne hos Pinterest i jula,
  men har ikke lagd noe av detta enda.

  Denne var vell perfekt for deg,
  hvis den ikke er FOR ordtlig da ;)

  http://www.etsy.com/listing/59984341/crocheting-wall-art-print-and-crochet

  Klæm

  SvarSlett
 6. Bokmerkedypdykkene dine er supre, og jeg har vært veldig glade for dem. Nå har jeg laget bokmerke til dette innlegget, så da kan jeg raskt lete meg tilbake til noe når jeg trenger litt inspirasjon.

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 7. For en utrulig flott blogg! Kjempegøy å lese, og masse inspirasjon å hente her:)har akkurat oppdaga bloggen din, så har ikkje laga noke av alt det flotte du har her inne, men det kjem nok:)

  Godt nyttår!
  Hilsen Sigrid

  SvarSlett
 8. Takket være deg har jeg satt i gang på Pinterest jeg også. Foreløpi, må jeg innrømme, har jeg mest "pinna" ideer, ikke satt ut i live så veldig mange...
  Godt nyttår!

  SvarSlett
 9. Et riktig godt nytt bloggeår ønskes deg!

  SvarSlett
 10. Jeg har satt stor pris på dine bokmerker. Har riktignok bare gjort en ting, men det har jeg til gjengjeld gjort mange ganger, og det er å legge opp bukse. Så fantastisk å lære hvordan man gjør det så det ser proft ut. Hurra! :)

  SvarSlett
 11. Underbart fin blogg du har! Så himla inspirerande! Hittade just hit från Clara Stickar bloggen. Länge leva internet, bloggar och sådan här fin inspiration!

  SvarSlett
 12. hei Elise
  og godt nytt år! :)

  skjønner ikke hvorfor du ikke er i blogglista mi - der hører jo kpt. Biff hjemme :)

  massevis av gøye innlegg og herlig inspirasjon her. takk! :)

  du? jeg er også på leting etter Chevron-stoff.
  og gjerne i mer metta gul, slik som du var ute etter. har du funnet noe anna sted?

  Hilsen Åpent^hus

  SvarSlett
 13. Takk for masse ispirasjon i året som gikk, selv om ingen av ideene er testet fullt ut i praksis, så har du i alle fall bidratt til at to-do lista mi er noe lenger. Dessuten så har du mange andre fine inlegg som inspirerer til å ha det pent og spesielt rundt seg. Venter spent på nye innlegg!

  SvarSlett
 14. Og godt nytt år og flott collage forresten!

  SvarSlett
 15. Jeg lagde kamerastropptrekket fra det aller første bokmerket, og ble ganske fornøyd med resultatet! http://blogg.storm.priv.no/2012/02/15/sprit-opp-kamerastroppen/

  SvarSlett