mandag 17. oktober 2011

Ukens bokmerkedypdykk - uke 42 - skjerf

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her. Nå er skjerfsesongen virkelig igang, og siden jeg er bortreist denne uka så har jeg samlet alle bokmerkene jeg hadde som dreide seg skjerf. Det sneik seg visst med en hals også, men jeg heier litt på det gode gammeldagse skjerfet jeg altså! Linker med mønstre under alle bildene.
første skjerf ut er vel mer en dritkul ide og kanskje ikke et like fint skjerf. Greia er at du skal strikke en rad hver dag med samme farge som himmelen har hver dag. Det er over 400 strikkere i hele verden som driver med dette prosjektet hjemme, og sånt syns jeg er så kos! Du kan når som helst melde deg på hvis du har lyst på et skjerf i himmelens farger :)  Dette kan du lese mer om her.
 Dette skjerfet trenger du ikke å strikke for å lage, det er flettet!
 ELsker fargen og luftigheten på dette skjerfet.
Halsen i den fantastiske herringboneteknikken (vet ikke hva det heter på norsk, jeg) er fra purl.
 Og det er også den siste halsen, en litt mindre varm variant. Gult og grått er en uslåelig kombinasjon spør du meg!

Hvis du vil spare på bokmerket, og bruker pinterest eller andre typer tjenester hvor du tar utgansgpunkt i bildet i innlegget, er det fint om du går til linkene over og linker direkte til kilden, slik at bildet ikke ser ut som det kommer fra min blogg, for det blir litt feil. (Hva er pinterest, sier du? Det er en måte å bokmerke fine ting du finner på nettet. Istedet for å bokmerke en link/adresse bokmerker du bilder, hvor linken til stedet du har funnet bildet følger med). 

Please link to source if you choose to save the pictures to Pinterest. 

4 kommentarer:

 1. Så flott!! Spesielt det gule skjerfet var bare helt nydelig!! :0)Stilig at det er flettet da..

  SvarSlett
 2. Fantastiske skjerf - spesielt Herringbone... Elsk!

  SvarSlett
 3. Goddag med dig *sms* (:

  Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:

  Knus Lise

  SvarSlett
 4. Herringbone betyr "sildebein" :) Nydelig, sånn må jeg bare lage!

  SvarSlett