torsdag 25. august 2011

ukens bokmerkedypsykk uke 34 - kjøleskapsmagneter av washi-tape

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her.
 Dere er helt gale etter washi-tape alle mann, får jeg inntrykk av. Jeg er ikke bitt av basillen selv, mer antibasillen som vanlig kanskje, men dette syns jeg var en fin ide. Her er en tutorial om hvordan man kan lage kjøleskapsmagneter av washi-tape. Hun foreslår at man kan bruke reklame man får i posten som har magnet festet på seg. Nå har jeg hatt nei takk til reklame-skilt på postkassen min i åresvis, men sist jeg sjekka får man ikke så fancy reklame i norge. Så da foreslår jeg å bruke magneter fra clas ohlson. Jeg brukte denne på rull for mange år siden da jeg lagde min egen hjemmelagde kjøleskapspoesi, som var så in for noen år siden. Men nå har de også kommet med magnettape på dispenser. Smart! (Vet du ikke hva washi-tape er? Det er så enkelt som maskeringstape med fine mønstre, som visstnok kan brukes til alt...)

Bildet over har jeg lånt fra How About Orange, hvor jeg leste om tipset :) Husk å link direkte dit hvis du vil spare på dette bokmerket.

4 kommentarer:

 1. Bra tips!
  Trenger jo ikke å bruke sånn teip heller, men enkelt er det jo, at det er teip på ene siden. Med den magnet-tapen blir det jo enkelt å lage magneter av hva det skulle være!

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner ikke helt denne teipedilla jeg heller, mend dette var jo en god ide!

  SvarSlett
 3. Fedt, jeg har hapset ideen med det samme;-)

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Jeg har heklet pingvinrangle etter mønsteret jeg bestilte fra deg for noen uker siden. Flott mønster :o) Har skrevet innlegg om den og linket til deg her, om du vil se:
  http://puslespillbrikker.blogspot.com/2011/08/pingvinrangle.html

  SvarSlett