mandag 17. januar 2011

Bokmerkedypdykk - uke 3 : girlander av filt

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. I forrige uke handlet det om en fin knagg, og uka før der handlet det om en kamerastropp du kan sy selv.

Jeg sjokkerer sikkert hele bloggverdenen nå, men jeg er ikke så fan av vimpler... Men disse, i disse fargene! Wow. Jeg tar gjerne et sånt rundt Tulip-bord og hvite stoler på kjøpet!
Fra the Purl Bee

12 kommentarer:

 1. Åhhh for en deililg fargeklatt av en girlander! Et perfekt syprosjekt for meg som er nybegynner! Digger tipsene dine og gleder meg til denne posten hver uke ;) SIw

  SvarSlett
 2. Så himla läckert!

  Får jag låna bilden framöver? Länkar självklart tillbaka.

  /Mia :)

  SvarSlett
 3. Jeg lar meg ikke sjokkere av vimpelnekt, he he. Denne pynten derimot, var superkul. Takk for tips og ha en fin mandag.

  SvarSlett
 4. Virkelig fint :)

  Kan jeg bestille en aperangle av deg?

  SvarSlett
 5. HERLIG! Litt enig med deg ang vimpler.. Men, må innrømme at jeg er havnet "på kjøret" selv. Dette var en kjempeide! Spørs om det blir en slik fargeklatt på samvittigheten min!:)

  SvarSlett
 6. Så gøy dere liker bokmerkene mine!

  Lån ivei Mia! Jeg har jo selv lånt bildet (uten å be om lov...)

  Linn- jeg så kommentaren din, jeg kan hekle en i grønntoner til deg?

  SvarSlett
 7. Sånne hadde vært kult på barnerommet. Jeg er også "en av de" som er "bittelitt" lei vimpler.

  SvarSlett
 8. Det er så gøy at du deler bokmerker! Takk for masse inspirasjon :)

  SvarSlett
 9. Enig med Vibeke :) Spesielt siden det ser ut som vi har en del av de samme bokmerkene..og de har jeg ikke tilgang på lengre siden pc'en min har tatt kveld.. :/ Da er det flott å komme innom her å bli påmint om prosjekter man en gang hadde store planer om å gjennomføre, hihi

  SvarSlett
 10. Å de er så fine, men næsten alt hvad the purl bee laver er på den anden side fint.

  Selv holder jeg lidt af flagranger. Jeg lavede engang næsten 50 m flagrange (sammen med nogen andre) som dekoration til en udendørs fest. Det var længe før der var en stor blomstrende blogverden og det var både fint og festligt. Efterhånden er jeg dog blevet ret træt af flagranger fordi man ser dem næsten hos hver eneste blogger.

  Jeg læste dit indlæg oven for som jeg meget godt forstår. hele diskussionen om kopiering er en anelse vanskelig for mange føler sig f.eks. kopieret hvis de har vist en hel almindelig gammeldags ide og andre så også gør det, mens andre rask væk kopier uden at spørger.

  Jeg har også lagt mærke til en ting som du måske kan hjælpe mig med. På norske blogs synes jeg der bliver lånt mange billeder (f.eks. dine herover). Der bliver fint angivet kilde, men jeg ville måske alligevel ikke gøre det uden at have fået lov. Hvorfor tror du at indstillingen er forskellig i Danmark og Norge eller tror du mest bare det er mig der er fjollet?

  SvarSlett
 11. Hei Marina, godt innspill! Jeg vet jeg har vært dårlig til å hente inn tillatelser, selv om jeg gjør det av og til. Neste ukes bokmerkedypdykk har jeg for eksempel fått godkjent, men det krever at man har litt tid på å planlegge innleggene, for av og til tar det litt tid før man får svar.

  når det er sagt så har jeg selv funnet bilder hentet på min blogg på både norske og danske og tyske og tyrkiske sider, uten at noen har spurt om lov, og det er helt greit for meg så lenge innholdet er hyggelig og det er linket tilbake til meg. Så jeg vet ikke om det er noe dansk fenomen? Men jeg kan bare snakke for meg, og jeg skal skjerpe meg!

  SvarSlett
 12. Ja det er jo fristende at gøre som du for å hvor er der mange fine ting og ideer det kunne være dejligt at vise uden at skulle bruge så meget tid på at spørger og så længe der er kilde på er det vel fint. Men på den anden side vil jeg gerne selv vide hvad mine billeder bliver brugt til og jeg er slet ikke vild med at se dem på andres blog hvis ikke de lige har spurt om det var ok. HMMM. Jeg synes det er svært at beslutte sig, men mange tak fordi du hjalp mig med din mening.

  SvarSlett