mandag 28. februar 2011

Bokmerkedypdykk - uke 9: lag en bokstavlampe

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. For tidligere uker - sjekk her.

Dette er et ganske voldsomt prosjekt, det involverer endel verktøy blant annet, men for de superhandye må dette være gøy å ta fatt på! Jeg skulle gjerne laget meg en sånn, men har en mann som har mer respekt for elektrisitet enn ti brannmenn til sammen, og denne ser jeg for meg ikke kommer gjennom trygghetssensuren... Men til dere andre - lykke til!
Fra gullgruva DesignSponge

8 kommentarer:

 1. En noget nemmere version ville være at monterer et bogstav uden på en flad lampe. Det ser også fint ud og er supernemt.

  (p.s.: Min datter og jeg har prøvet kræfter med sugerørslampen som hun selv havde udtænkt men som der også var forslag til her hos dig. Den blev ikke rigtig god og nu er hun videre til andre projekter).

  SvarSlett
 2. Det var et flott tips :-) Den var jo kjempefin!

  SvarSlett
 3. Bokmerke-tipsene dine er gull!!

  Jeg har likt dem alle til nå- og blir nesten litt "overentusiastisk" når jeg ser dem ;) Har lyst å lage dem alle-og det med en eneste gang!!

  Takk for at du deler :)

  SvarSlett
 4. jeg blir litt overentusiastisk selv, så det er fint å se at vi er flere!

  SvarSlett
 5. Denne var kul! Et tips til deg og "branntilsynet" er at det for tiden finnes nokså mye i led- belysning som begynner å bli bra. Det er veldig mye mer brannsikkert fordi pærene ikke blir varme (vi hadde led-pærer både som lysslynge på juletreet ute og som enkel pære i en papir julestjerne i jul, og da følte jeg meg mye mer sikker i forhold til brann). Ta deg en tur på clas olson og se om ikke de har pærer som gjør at lampen kan bestå brannsikkerhetstesten :)

  SvarSlett
 6. ooo, godt tips! Takker og bukker!

  SvarSlett
 7. utrolig kul!
  er enig i at denne bokmerke føljetongen din fenger skikkelig!! dvs du liker bra saker ;)
  lampa var utrolig kul faktisk..og så MIN bokstav!!

  SvarSlett