mandag 31. oktober 2011

Ukens bokmerkedypdykk - uke 44 : zorro-lue

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her.
Dette er det nærmeste jeg kommer et innlegg i Halloween-temaet. Jeg har hatt denne som bokmerke lenge, og syns ideen er så smart. Jeg elsker alt som ser ut som en ting som viser seg å være noe annet i tillegg, og jeg tror jeg hadde elsket en slik lue som barn. Denne finner du mønster til på bloggen Smaller.

Hvis du vil spare på bokmerket, og bruker pinterest eller andre typer tjenester hvor du tar utgansgpunkt i bildet i innlegget, er det fint om du går til linkene over og linker direkte til kilden, slik at bildet ikke ser ut som det kommer fra min blogg, for det blir litt feil. (Hva er pinterest, sier du? Det er en måte å bokmerke fine ting du finner på nettet. Istedet for å bokmerke en link/adresse bokmerker du bilder, hvor linken til stedet du har funnet bildet følger med). 

Please link to source if you choose to save the pictures to Pinterest. 

8 kommentarer:

 1. Kjempekul lue!! Den som bare kunne strikke....sukk!!

  Ha en fin kveld!

  -Kristin-

  SvarSlett
 2. hehe.. Ja, tenkte på deg når jeg så tranene i ikea-bladet. Jenta mot strømmen liksom.. Men det kan jo hende det bare er du og jeg og ikea-stylistene som liker traner. Og det kan vi jo leve med ;)

  Takk for inspirasjon. Den lua var dødskul :)

  SvarSlett
 3. Hahahaha den va Skit-kul!!!!!! :D

  SvarSlett
 4. Takk for atter et godt tips! Nå har jeg akkurat sydd en skypute etter at jeg ble forelsket i puten din :) Jeg håper du ikke ser på det som plagsom plagiering - den er kun til meg selv! Til gjengjeld tenkte jeg å tipse om en litt kjip sak jeg akkurat oppdaget: http://www.etsy.com/listing/81176822/penguin-rattle-pdf-crochet-pattern Jeg kom over butikken da jeg så heklet blomst som så mistenkelig kjent ut. Denne er jo enda tydeligere rappet. Jeg håper du får has på butikkeieren!

  SvarSlett
 5. Skyputa har jeg selv kopiert veldig direkte etter Donna Wilson som jeg linker til i innlegget mitt, og som deg er min også bare til hjemmebruk og det syns jeg er greit på en måte.

  Pingvinranglen er jeg veldig klar over, jeg har vært i kontakt med selger og hun mener at hun aldri har sett ranglen min. Og det tror jeg ikke noe på, men hun får gjøre det som føles riktig for henne. Hun selger ikke all verden av mønsteret sitt uansett. Men det som er komisk er at hun tok kontakt med meg og mente at JEG hadde kopiert blomstermønsteret hennes. Men men, bryr meg ikke så mye om det, men takk for omtanken om at du sa ifra!

  SvarSlett