tirsdag 6. september 2011

Ukens bokmerkedypdykk - uke 36 - legge opp bukser

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her.
 Hvordan man syr opp dongeribukser er kanskje ikke det mest spennende tipset jeg har kommet med i denne serien, men det gikk opp et lys for meg ihvertfall, da jeg kom over dette trikset. Åh, selvFØLGELIG er det sånn man skal legge opp bukser. Jeg er ikke spesielt kort, men bukser er ofte litt for lange til meg likevel. Nå tror jeg kanskje jeg skal gå over skapet mitt og gjøre noen justeringer :)

4 kommentarer:

 1. Wow, er det sånn det skal gjøres?! Jeg har alltid spurt min mor om slike tjenester, men nå skal jeg jammen meg prøve selv. Dette så veldig enkelt ut. Tusen HJERTELIG takk for tipset!!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Sånn gjør svigermor det også. Kanskje jeg skal prøve det jeg også neste gang. Jeg må legge opp alt! Både for meg og sambo. Takker for bokmerke! :)

  SvarSlett
 3. Tak for tippet. Det skal forsøges

  SvarSlett
 4. Takk for supert tips! Dette har jeg tenkt lenge på at jeg må prøve. Nå er det gjort og sannelig ble det mye bedre enn noen tidligere forsøk :)

  SvarSlett