mandag 8. august 2011

Ukens bokmerkedypdykk - uke 32 : lurt malingstips

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her.
 Åh Martha Stewart, jeg hjerte deg. Dette tipset syns jeg er så smart, å male noen små pinner med fargen, skrive på fargekoden og hva du har brukt fargen til. Så enkelt og så genialt.

Hvis du vil spare på bokmerket, og bruker pinterest eller andre typer tjenester hvor du tar utgansgpunkt i bildet i innlegget, er det fint om du går til linken over og linker direkte til kilden, slik at bildet ikke ser ut som det kommer fra min blogg, for det blir litt feil.

5 kommentarer:

 1. Åh, et sånt system kjenner jeg at jeg bare kan drømme om å gjennomføre...:-)

  SvarSlett
 2. Alltid gøy å følge deg og dine prosjekter! Men ang Pinterest.. jeg har satt meg på liste for å få invitasjon, men har ennå ikke fått. Du har ikke tilfeldigvis mulighet til å sende en? Det ser jo ut som et bra system!

  Og så håper jeg du får heklelyst igjen også. Du lager så mye fint!

  SvarSlett
 3. hm, merkelig, tror jeg fikk min invitasjon første dagen. Jeg tror ikke man kan invitere andre, tror det går av seg selv. Kanskje den har blitt fanget opp av spamfilteret ditt?

  SvarSlett
 4. Har skrudd av spamfilteret på den mailkontoen.. Men skal sende ny mail :)

  SvarSlett
 5. Du, det går visst an å invitere. Så hvis du sender meg epostadressen din til kapteinbiff@gmail.com så skal jeg sende deg en invitasjon!

  SvarSlett