onsdag 7. desember 2011

Ukens bokmerkedykk : uke 49 : strikk egne stolsokker

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her. Ukens bokmerke er hvordan sy kan strikke bittesmå sokker til stolene for å beskytte gulvene. Så vanvittig mye finere enn sånne kjedelige filtknapper som limes under stolene som ingen ser. Elsker når noen kommer på noe så enkelt og så genialt. Jeg fant innlegget på simply notable, derfra er det linket videre til Ravelry hvor ideen opprinnelig kommer fra.

Hvis du vil spare på bokmerket, og bruker pinterest eller andre typer tjenester hvor du tar utgansgpunkt i bildet i innlegget, er det fint om du går til linkene over og linker direkte til kilden, slik at bildet ikke ser ut som det kommer fra min blogg, for det blir litt feil. (Hva er pinterest, sier du? Det er en måte å bokmerke fine ting du finner på nettet. Istedet for å bokmerke en link/adresse bokmerker du bilder, hvor linken til stedet du har funnet bildet følger med). 


Please link to source if you choose to save the pictures to Pinterest.

8 kommentarer:

 1. aah, genialt! og dissen kan jo enkelt hekles også Ü

  SvarSlett
 2. Genial idé! Hvor er det fint. Ud med filtdutter under stolebenene og på med stolebenssokker:-D

  SvarSlett
 3. Så morsomt! Jeg vet hva jeg skal gjøre ved neste ledige stund :) Takk for tipset!

  SvarSlett
 4. Så tøffe! Jeg strikker ikke, men slike måå jeg hekle:-D Fin gaveidé også:-)

  SvarSlett
 5. Det där tipset har jag också sett på Craftgawker och det hamnade direkt bland favoriterna. Jag vill absolut sticka sådana, men jag vet inte vad kära maken säger om det. :-)

  SvarSlett
 6. Elise, jeg ELSKER disse innleggene! Håper du aldri går tom for bokmerker :-D Nå har jeg tredd XL hamaperler på fotoledningen min (den henger alltid på bak macen min her for det kommer bilder nesten hver dag.) Den er nå blitt hvit og blå-stripete!

  SvarSlett
 7. Så gøy at dere likte det! Ingrid - jeg så deg på forbifarta på tv! Jeg var på jobb så jeg fikk ikke satt rompa nedpå, men så gøy! Jeg driver og bestemmer meg og ombestemmer meg hele tiden om jeg skal fortsette med bokmerkedypdykk til neste år eller ikke. Det er ikke akkurat sånn at det skorter på bokmerker ihvertfall!

  SvarSlett