søndag 2. januar 2011

Bokmerkedypdykk - uke 1 : diy kamerastropp

Jeg er helt gal etter bokmerker, jeg bokmerker alt jeg kommer over som jeg tenker jeg kan få bruk for seinere, og av og til går jeg gjennom bokmerkene mine, og det er som å oppdage masse på nytt! Jeg bruker et verktøy som heter Delicious. For dere som ikke er vant til å bruke delicious er det en måte å spare bokmerker på, men istedet for å bokmerke dem på pc'en din bokmerker du dem på et nettsted, og slik er de tilgjengelig uansett hvilken pc du bruker. Når du lagrer et bokmerke kan du lagre tags, slik at de blir lette å søke opp. For å få lett tilgang til bokmerkene legger du til tre ikoner på toppen av verktøylinja i nettleseren din. Her finner du knappene for internet explorer, og her finner du knappene for firefox. Bruker du en annen nettleser er det bare å google på delicious buttons. Du trenger altså ikke å installere noe program, men disse knappene er kjekke å ha.

Jeg har over 400 bokmerker, og jeg tenkte å dele et bokmerke med dere en gang i uka i hele 2011!

Denne uken : hvordan lage ny stropp til kameraet ditt (forutsatt at du har en stropp fra før)

Du finner alle bildene og grundige instruksjoner på Design Sponge

Håper dere kommer til å like den nye serien min!

11 kommentarer:

 1. Jeg har en følelse av at vi er mange som vil like den nye serien din veldig godt. :-)

  SvarSlett
 2. God idé, jeg tror der kommer mange gode bogmærker på banen. Den første her er jeg ihvertfald vild med!

  SvarSlett
 3. Helt topp :) Kommer til å følge med og kanskje linker eg te deg...hos meg :)

  Ha eit riktig godt nytt år.

  SvarSlett
 4. Super ide, gleder meg til å se bokmerkene dine. Nå som jeg har blitt venn med symaskina, ikke perlevenn, but still...så noterer jeg med denne til kameraet. Og mitt arkiv blir etiketten "bokmerkedykk" hos deg. ☺

  SvarSlett
 5. Flott tiltak. Lurer meg på om jeg skal prøve meg på denne kamerastroppen, Nikonvarianten jeg har er i grunnen altfor ordinær!

  SvarSlett
 6. Så gøy serie du skal i gang med! Synes det var ekstra moro å se hvilket bokmerke du deler i dag! Dette er faktisk ett mine siste bokmerker, og har planer om å få laget en slik stropp innen kort tid! Gøy!:)

  SvarSlett
 7. så gøy at dere tror det blir bra! Jeg sitter her og lager noen innlegg allerede, har lyst til å bare pøse ut, men skal prøve å holde meg til planen :)

  SvarSlett
 8. Utrolig god idé - jeg vil glæde mig til at følge med! Og blive inspireret :-)

  SvarSlett
 9. Genialt!!!
  Jeg bokmerker også mye, men jeg har i motsetning til deg lagret dem på maskinen. Noe som er ekstremt dumt nå når den gamle maskinen tar natta, og alle merker er borte. Noe som skjedde i høst...:(
  Skal straks inn på Delicious og sjekke det ut, takk for tipset;)
  PS! Akkurat en slik kamerastropp finnes i lilla Marimekko på mitt kamera. Jeg sydde det for et års tid siden, nettopp fra oppskrift fra Design Sponge, og det var et av bokmerkene som 'gikk tapt'. Men nå har jeg det igjen, takket være deg;)
  Klem B:)

  SvarSlett
 10. Sånn har jeg hatt lyst til å lage - supert med en detaljert oppskrift!

  Ang. hus; Vi skal faktisk på visning på fredag, så nå er husplanene ganske så konkrete! Jeg har jo mentalt flyttet inn allerede (alltid farlig), så jeg håper alt går i orden og at jeg ikke blir skuffa!

  Jeg synes boka er veldig bra, det er jo ting i boka jeg kunne tenkt å lage mer enn andre, men jeg vil si at alle oppskriftene er fine! Jeg kjenner meg veldig igjen i det du har skrevet tidligere, om at det gjerne er en eller to oppskrifter man liker i en heklebok, men denne kan jeg anbefale! Jeg liker at tingene ikke er så bittesmå, hunden er f.eks hele 39cm (heklenål nr. 3) Du får boka for 104 kr på tanum.no!
  Ha en fin uke!

  Klem Sissel

  SvarSlett
 11. Det høres veldig bra ut! Fine tips bør deles:)

  Aperangla jeg kjøpte av deg for en stund siden er forresten sååå fin! Den ligger og venter på ei venninne som har termin i slutten av måneden:)

  Også må jeg si at jeg håper det går bra med deg etter operasjon og alt - det var en veldig tøff og ikke minst viktig post du la ut!!

  SvarSlett