mandag 24. oktober 2011

ukens bokmerkedypdykk - uke 43 : teppe med lys

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her.
 What's not to love, spør jeg bare. Tenk å ha en sånn som dørmatte. Eller juletreteppe. Dette fant jeg på pinterest, og det er laget av noen finske designere som heter Imu. Men igjen, dette er jo superenkelt å lage selv, bare å lage en ring og hekle fastmasker rundt lysene.

Hvis du vil spare på bokmerket, og bruker pinterest eller andre typer tjenester hvor du tar utgansgpunkt i bildet i innlegget, er det fint om du går til linkene over og linker direkte til kilden, slik at bildet ikke ser ut som det kommer fra min blogg, for det blir litt feil. (Hva er pinterest, sier du? Det er en måte å bokmerke fine ting du finner på nettet. Istedet for å bokmerke en link/adresse bokmerker du bilder, hvor linken til stedet du har funnet bildet følger med). 

Please link to source if you choose to save the pictures to Pinterest. 

10 kommentarer:

 1. Takk for mange gode tips! Nå har jeg laget og blogget om kakelysene jeg fikk laget av en ku og en sau :-)

  SvarSlett
 2. Pinterest er min nye guilty pleasure:) Man finner så utrolig mye fint der!

  SvarSlett
 3. samme her, og så sier jeg til meg selv at det ikke er sløsing av tid, men heller en viktig inspirasjonsrunde. Har nesten sluttet å lese blogger og bruker heller tid på pinterest! Føler kreativiteten og inspirasjonen min har steget betraktelig siden jeg oppdaget det!

  SvarSlett
 4. Kul! Jeg har jo planer om å mekke et juletreteppe.. Er i gang med Pinterest etter tips fra deg og pinner for harde livet her. :-)

  SvarSlett
 5. Kjempestilig! :) Takk for supert tips :) Kva slags "tråd" ville du brukt til å lage ein juletreduk, trur du?

  Ha ein framleis fin dag :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 6. Samme her! Har funnet ideer til alle julegavene jeg skal lage innpå der, og det beste er jo at veldig mange av DIY postene er billige og enkle å lage:)!

  SvarSlett