mandag 24. januar 2011

Bokmerkedypdykk - uke 4: fotoboksrelaterte linker

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker.  Ukens tips går til alle bruder der ute som søker etter inspirasjon til bryllupsinnbydelser, jeg merker på statistikkene mine at det er sesong for sånt! For dere som ikke skal gifte dere eller lage invitasjoner til noe kan jeg bare si at dere kan glede dere noe verre til neste uke!

Jeg har alltid vært fascinert av fotobokser og fotoboksstriper. Det første bokmerket jeg har som er fotoboksrelatert er denne fantastiske stripa som paret bak bloggen Curious Bird brukte for å fortelle venner og familie at de hadde forlova seg. Fantastisk ide. (Jeg har fått lov til å låne bildene)
Vi hadde veldig lyst til å bruke fotoboksideen i en variant til våre egne bryllupsinvitasjoner, og lagde endel utkast, men fant aldri helt formen. Hvis du får lyst til å gjøre det finnes en fremgangsmåte på hvordan her, og hvordan invitasjonene våre ble til slutt kan du lese om her. Vi endte altså opp med et slags fugletema fremfor et fototema.

Men vi gav ikke helt opp fotoboksideen selv om invitasjonene ikke ble fotoboksrelatert. Vi hadde veldig lyst på en ordentlig fotoboks på festen, og undersøkte MASSE om dette kunne la seg gjøre. I USA leies fotobokser selvfølgelig ut, men ikke i norge tydeligvis. Vi hadde store ambisjoner om å snekre en selv i forkant av bryllupet, mannen min ordnet blant annet det sånn at kameraet vårt kunne fjernstyres, og ordnet det slik at man fikk liveview på en pc-skjerm som man kunne ha inne i fotoboksen. Men, tiden løp fra oss dessverre :(
Hvor sykt kult hadde det ikke vært å ha det sånn, med alle gjestene inni?

Her er noen linker som kan være nyttige hvis du vil lage din egen fotoboks (fin måte å få mannen til å delta i bryllupsplanleggingen...):
- sparkbooth
-offbeat brides tutorial
-crazybooth

8 kommentarer:

 1. For en kjempeide! Morsomt med kreative mennesker som tørr å være og tenke anerledes! :)

  SvarSlett
 2. Digger det! Liker godt "bokmerketipsene" dine :)

  SvarSlett
 3. Så artig:) det hadde vært KJEMPE MORO å hatt en fotoboks i bryllupet sitt!! Fortsett med disse bokmerkedykkene dine, det er gøy å følge med! Så søt den griseranglen er! Jammen surfer du på den kreative bølgen om dagen;)

  Klem Sissel

  SvarSlett
 4. Ej, hvor er det en god ide!

  SvarSlett
 5. Hei,
  ser at den grønne og hvite aperangla fortsatt ligger i Epla-butikken din - om Linn ikke vil ha den likevel vil jeg veldig gjerne kjøpe den!
  Ingun

  SvarSlett
 6. Hei, jeg tror linn tror hun har kjøpt den, men det har hun ikke altså. Men det dumme er at jeg har ikke noe måte å kontakte henne på... Så hvis det ikke skjer noe innen fredag legger jeg den ut på det åpne markedet, så følg med på freddan!

  SvarSlett
 7. I just gotta say, jeg bare DIGGER bloggnavnet ditt, Kaptein Biff, fantastisk...!!

  SvarSlett
 8. Hej
  Jeg har givet dig en award:
  http://metski-1.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html
  KH Mette

  SvarSlett