torsdag 8. desember 2011

Designernes eget julemarked

I helgen var vi på den årlige tradisjonen Designernes eget julemarked. Ettersom jeg er på epla og leser mange flere blogger enn jeg har gjort de tidligere årene syns jeg i år at det var mye mindre nytt enn før. Det betyr ikke at jeg syns det er kjedelig eller gammelt nytt, jeg tror bare det betyr at jeg vet mer om hva folk driver med. Tidligere har julemarkedet vært årets eneste sjanse til å virkelig snuse inn kreativitet, nå gjør jeg det hele året istedet. Men jeg tror også det var derfor vi kjøpte ting som var nye for meg. Jeg klarte ikke å ta noe godt bilde av den første tingen derfor har jeg stjålet et fra bloggen til Cecilie Ellefsen. Elsker du dette trykket like mye som meg kan du kjøpe det her.
 Så kjøpte jeg denne fine bordskåneren av Seierstad Design. Den er i superfin kvalitet og veldig fint laget og kostet bare 150 kroner. Veldig fornøyd!
Og så til slutt kjøpte jeg en veldig vittig tegneserie fra Ida Larmo. Hun har en blogg her og en eplabutikk.
 Men vi kjøpte jo masse fint i år også, og alle årene før også! Herregud for en gullgruve dette markedet er. For å se hva vi kjøpte i fjor kan du lese her. Jeg ser at jeg skrev i fjor at regelen var at vi ikke skal kjøpe gaver til oss selv, ja den regelen kasta vi glatt ut av vinduet i år. Ho ho - god jul til oss selv!

8 kommentarer:

 1. Nå merker jeg at jeg ble misunnelig, fikk ikke dratt i år pga. ivrig eksamenslesing. Ser flott ut det du har kjøpt, litt nysgjerrig på den tegneserien!

  SvarSlett
 2. Hrmf. Hvorfor flytta vi fra Oslo? Savner bla designernes juleverksted!

  SvarSlett
 3. Ja fine ting!! Jeg kjøpte meg katten fra Cecilie Ellefsen... 2 stk faktisk!

  SvarSlett
 4. Jeg kjøpte skjærefjøla hennes. Synes den var hysterisk morsom og passer perfekt til meg (ikke nå da, siden jeg har godterifritt år...hehe, men ellers ja ;))

  Hva med å stå der selv da Elise?
  Du hadde sklidd rett inn!

  Go hælg!

  SvarSlett
 5. Ja den var dritvittig den skjærefjøla! Jo, jeg kunne sikkert stått der - må bare ønske meg litt selvtillit til jul! Jeg lurer jo veldig på hvor mye man får solgt og hvor mye man må ha med seg til sånne ting...

  SvarSlett
 6. Nåløyet tror jeg ikke du har noe problemer med å komme igjennom. De er ute etter unike og annerledes ting, og det har jo DU!

  Ang hvor mye man selger, så er det jo umulig å vite. Jeg solgt 60 ting på to dager. Det gikk mest skåler, som var billigst. Og så gikk det mest vanlige LP-klokker. Det hadde jeg ikke forutsett, for de går det ikke mest av i Eplabutikken. Måtte lage litt ekstra på lørdagskvelden jeg ;) Så mottoet er jo desto mer desto bedre.

  Trodde aldri jeg skulle selge så mye, når det var så mye annet fint der nede...

  Hørte også av andre at de solgte masse av en ting ifjor og hadde laget opp mye av det nå iår, også så var det noe annet som solgte mye iår. Hmm...

  SvarSlett
 7. Søstrene Grene var et veldig lurt tips!!! Må ta en tur til uka :D

  No drit med postprisene...håper det ikke ødelegger noe for deg!

  Og du, jeg har en slik bambi som det her, som ligger. Som jeg ikke skal ha...er du intr?

  Ha en finfin helg :D

  SvarSlett
 8. Du, det bambitilbudet kjentes vanvittig fristende ut. Men så har jeg kjent etter litt, og tror at nipsperioden er over. Jeg prøver å redusere litt på mengden ting i huset... Men tusen takk for at du tenkte på meg!

  SvarSlett