søndag 30. juni 2013

Ipad sleeve-inspirasjon

Hva skjer?! Daglig blogging?

Jeg fikk en ipad til bursdagen i år, og selv om den har et sånn bretteetui trenger den bedre beskyttelse når den skal på tur. Jeg tenkte jeg skulle hekle et etui, og har søkt litt på nettet etter inspirasjon. Jeg må si jeg syns de danske damene er mange hakk foran i å lage fine ting, særlig hekling. Når jeg søkte på norsk fant jeg ingenting som inspirerte meg, men i danmark lager de jammen meg mye fint!
En av mine absolutte favorittdansker er Lutter Idyl. Hun har et eget uttrykk og deler veldig generøst på bloggen sin. Disse grytelappene ble veldig populære, og jeg tenker teknikken funker supert til et etui til ipaden, blir litt ekstra polstring med popcornmaskene og så ser det dødskult ut.

Jeg har hatt denne teknikken lagret på Pinterest lenge, hekling ruler! Denne fant jeg på bloggen Columbine.
Enkelt men fint For2krblandet
Noen som kjenner igjen denne teknikken? KraM enaJ
Men hvis jeg skulle sydd hadde det blitt noe sånn som dette. Så fint! Jeg har aldri hørt om Place de Bleu, men det er selvfølgelig en dansk bedrift som ikke bare lager helt nydelige ting men har en fantastisk fin filosofi. Tingene de selger er laget av minoritetskvinner som ikke har fått annen jobb pga språkvansker og lignende. Her får de arbeidstrening og språktrening og selvrealisering og alt som er fint som gjør folk glad. Tommel opp! Sjekk det ut :)

Forresten: hvis det er noen andre av dere som tenker dere skal hekle noe i bomullsgarn så er det salg i hele juli på bomullsgarn fra Drops.  F.eks Muskatt som mange heklere bruker til rangler osv koster nå 16 kroner nøstet istedet for 25. Jeg skal bunkre opp litt på garnlageret ihvertfall :)

6 kommentarer:

 1. Jeg har en opskrift liggende på min blog til den næstsidste. Dog er det til et tæppe, men de kan jo bare laves mindre :)

  Klem Pernille

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har laget den selv som pute før, men takk for tipset:)
   http://kapteinbiff.blogspot.no/2013/03/nye-sofaputer.html

   Slett
 2. Åh, så mye fint!

  SvarSlett
 3. Det siste der var utrolig fint! Og for en god sak i tillegg!

  SvarSlett
 4. Liiiker! Her er noen av mine favoritter:
  http://idaogmuskatt.blogspot.no/2012/01/fantastic-mr-fox.html
  http://prydelig.blogspot.no/2011/03/ipad-etui-ipad-case.html
  http://www.micheleng.com/how-to-make-a-kindle-or-ipad-sleeve/
  http://www.cremedelacraft.com/2012/04/diy-ipad-case-from-bubble-mailer.html

  SvarSlett
 5. Så mye fint! Nå har jo disse Danskene en egen sans for design! God sommer til deg og dine, klem klem.

  SvarSlett