tirsdag 11. september 2012

Det vanskeligste blogginnlegget

Hvordan skal man ta opp tråden etter disse månedene i livets rareste år? Nå som jeg har valgt å åpne bloggen finnes det ingen naturlig overgang til livets små overfladiske gleder, som denne bloggen har handlet om. Og det er heller ikke naturlig å late som ingenting. Tusen takk til alle som har savnet meg og sendt meg mail og spurt hva som skjer. Beklager at jeg bare forsvant uten forvarsel, men det skjedde noe i livet mitt uten forvarsel.

Jeg har etthvert som bloggeårene har gått prøvd å være mindre privat enn jeg var i starten, men jeg har delt noen ting. Blant annet har det som har handlet om bryllupet mitt har vært noe av det mest populære jeg har skrevet. Nå er det sånn at jeg ikke er gift lenger, og den jeg var gift med er død. I bloggeverdenen er det meste rosenrødt, men livet på privaten er kanskje ikke nødvendigvis ikke akkurat et speilbilde av det. Jeg har tenkt at en syk mann ikke har hatt noe med Kaptein Biff å gjøre, det var vært et deilig sted som har hjulpet meg og gitt meg masse overskudd. Nå kjenner jeg at jeg ønsker og trenger bloggen min igjen. Jeg tror han hadde blitt trist om jeg skulle miste den gleden.

Så derfor skal jeg prøve å finne tilbake til det skapende i meg oppi all sorgen. For første gang på et halvt år har jeg begynt å tenke kreative tanker igjen. Det føles bra. Men - jeg er, og har vært ambivalent. Når noens liv blir for vanskelig å leve føles det rart å skulle leve videre med hekladyr og bokmerkedypdykk. Men sånn er livet, det har sine sider. Det må være rom for alt, og ikke la mørket ta overhånd. Hvordan hver enkelt sørger er den enkeltes sak.

Jeg har måtte rydde litt på bloggen og slette endel innlegg, det vil derfor være endel døde linker og ting dere kanskje kommer til å savne, men håper på forståelse.

82 kommentarer:

 1. Klump i halsen... Du er tøff som deler dette med oss. Livet er så skjørt, og man vet aldri hva morgendagen bringer. I bloggverden får man, som du sier, inntrykk av at alle er lykkelige og lever på rosa skyer. Det er viktig at noen tør å dele virkeligheten slik den faktisk er. Takk for at du gjør det. Håper du finner glede og inspirasjon i å bruke kreativiteten din igjen. Ønsker deg gode dager! Varm klem

  SvarSlett
 2. Å kjære du. Kondolerer (hater det ordet). Veldig trist å høyra. Men godt at du tenker kreative tanker igjen. Det er absolutt et steg videre. Godt å ha deg her igjen og håper du syns det er godt. Det er viktig å oppsøke det som gir deg noko og kanskje litt glede oppi sorgen. Tenker på deg!

  SvarSlett
 3. Så godt du begynner å finne tilbake til gleden og friheten det er å drive med noe kreativt og å blogge. Kan vanskelig sette seg inn i din situasjon, men kan bare si at du må ta hver dag som den kommer, og ta i mot de lysglimtene som gjemmer seg i hverdagen. Det finnes ofte flere av dem enn vi tror, og vi ser dem om vi bare ser litt ekstra godt etter :)

  Velkommen tilbake til bloggens verden :) Klem

  SvarSlett
 4. Dette var veldig trist lesning, Elise! Det er vanskelig å finne ord...
  Jeg håper du har gode folk rundt deg, som du kan støtte deg til og som tar vare på deg! Jeg er veldig glad for at du er tilbake, og håper bloggingen vil bringe noe positivt med seg for deg.
  Jeg tenker på deg!

  Mange klemmer fra Sissel

  SvarSlett
 5. det er jeg så ked af at høre! Tænk engang... ved slet ikke hvad jeg skal sige. Men dejligt at du finder glæde ved din blog og blogland. Vi er ihvertfald mange som fortsat kigger med er jeg sikker på.

  SvarSlett
 6. Så ufattelig trist å høre, Elise! Vet ikke helt hva jeg skal si... Annet enn å ønske deg hjertelig velkommen tilbake, og håpe at kreativiteten og bloggingen vil hjelpe deg. Jeg synes du er utrolig tøff som deler dette med oss! Masse klemmer fra meg!

  SvarSlett
 7. Herlighet Elise, her triller tårene. Så ufattelig trist å høre!
  Godt du er tilbake, godt du blogger og godt du kjenner du trenger å være kreativ igjen. Vi som følger deg blir så mektig inspirert, og er alle superglad for å ha deg tilbake! Kondolerer så mye <3

  SvarSlett
 8. Åh kjære deg.. Så forferdelig å høre hva du har vært gjennom! Kan ikke fatte hvordan du har hatt og fortsatt har det. Takk for at du velger å dele, selv det ikke-rosenrøde med oss. Livet er ikke bare rosenrødt, selv om det kan se slik ut på bloggene våre. Det handler bare om hva vi velger å dele, i alle fall jeg. Ønsker deg varmt velkommen tilbake til bloggverden, du har vært savnet. Jeg håper du kan finne noen lyspunkt gjennom det å dele med oss ukjente hjertevenner over nettet. Varm virituell klem til deg!

  SvarSlett
 9. Så trist... Kan ikke forestille meg å oppleve det du har gått gjennom. Er nok viktig å omfavne enhver liten glede og entusiasme i hverdagen, det skjønner jeg godt. Ingen som vil tenke at du er overfladisk. Kreativitet kan kanskje være terapi? Vi har bare ett liv, så man må leve mens man gjør det! Ønsker at det neste året blir bedre for deg, dag for dag!

  SvarSlett
 10. Hærregud, så grusomt! Så ufattelig, og trist.
  Modig, tøff og sterk er du, som deler...

  Sender deg gode tanker Elise <3

  SvarSlett
 11. Dette var trist, veldig trist Elise. Og nei, jeg skjønner ikke hvordan du har det. Hvordan skal jeg det? Men jeg skjønner at du har det tungt. Kreativitet kan nok mest blomstre når man har overskudd, men så er det slik at kreativitet også gir overskudd. Så jeg håper at du kan finne deg litt trøst her inne, innimellom. Og velkommen tilbake!

  SvarSlett
 12. Kjære deg Elise. Eg kjenner deg ikkje. Men eg kjenner eg får lyst til å sende deg eit streif av glede, håp og lys.
  Livet er ikkje alltid slik me ynskjer og håper og trur då me lykkelige er på toppen. Me kjenner livet brusar i oss.
  Livet kan så smertefullt snu seg opp ned, med alle følelsar og kaos det fører med seg. Det kan kjennest ut som nokon rotar inni alt som er i kroppen og gløymer å legge det på plass att.
  Me kjenner her i vår familie no på mangen følelsar som ikkje er gode å ha med seg. Men eg håpar at lys i tunellen snart kjem.
  Ein sa ein gong så fint om sorg: Om du maler eit bilde, der lerretet er kvitt. Sorga kjem, ein stor svart flekk. Den vil alltid vere der. Men dagar kjem, litt gult, litt rødt og kanskje litt blått. Vekene og månadar går. Det svarte er der på lerretet men får fargar oppå seg og endrer seg. men er allikevel der. Eit bilete kjem fram Nydelige fargar.
  Eg ynskjer for deg gode dagar. eg ynskjer for deg at kreativiteten får komme fram og hjelpe deg.
  Eg ynskjer å gi deg ein klem frå meg.

  SvarSlett
 13. Så vondt å høre! Vanskelig å sette seg inn i hvordan du har det, men fint at du blogger igjen. Jeg ble selv ganske mettet av å lese blogger fordi alt er så perfekt (og likt), men deg kommer jeg til å følge videre. Bloggen din er unik og inspirerende, jeg har hentet mange fine tips her. Håper du får glede av bloggingen selv, at det kan gi deg et pusterom fra sorg og elendighet. Gode tanker.

  SvarSlett
 14. Å Elise, så utrolig trist og forferdelig...
  Nå ble jeg så glad for å se på Instagram at du har åpnet bloggen igjen, og kastet meg over mac'en - for jeg har savna blogginga di, og så forteller du dette.

  Jeg vet heller ikke hva jeg skal si, jeg kjenner deg jo ikke privat, for meg er du "bare" en utrolig kreativ og livsglad jente som lar det skinne gjennom på boggen at du har beina godt plantet på bakken og har ett fornuftig syn på livet.
  Jeg håper du tar med deg de egenskapene gjennom sorgprosessen. Jeg vet at livet kan være utrolig hardt å leve til tider, men du skal vite at du kommer gjennom det på en ok måte til slutt. Garantert. Selv om du er i tvil i perioder.

  Stor, god klem fra Hege

  SvarSlett
 15. Kjære deg, kondolerer. Sender varme vibber gjennon cyberspace til deg. Flott å ha deg tilbake, kos deg med den tilbakevendte skapergleden.

  SvarSlett
 16. Kære Elise!
  Jeg kender dig ikke, men har fulgt din blog. Det gør mig utrolig ondt på dine vegne.
  Sender dig et stort knus og varme tanker.

  SvarSlett
 17. Å herrmin. Fy søren.
  Jeg gråter med deg Elise, det gjør jeg virkelig.
  Jeg har vært så glad i bloggen din, kapteinen din, tankene dine og alt det fantastiske du har funnet på. Så når du forsvant tenkte jeg trist for meg selv at du hadde mistet motivasjonen.
  På mange måter hadde du jo det også, men på en helt annen, vondere og enda mer ufattelig måte enn jeg noen gang kunne ha gjettet meg fram til.

  Godt å lese, midt oppi det vonde, at du finner ting som gir deg glede og input - om det er blogging, heklerier eller annet. Du er så hjertelig velkommen tilbake.

  Mange gode klemmer til deg.

  SvarSlett
 18. Kjære kjære deg! Så vondt å lese, ord blir fattige. Jeg er en av dem som har savnet deg og dine fine innlegg veldig mye, og jeg håper du finner tilbake til gleden med bloggingen. Håper du har gode mennesker rundt deg som tar godt vare på deg! Stor klem til deg!

  SvarSlett
 19. Stor klem!
  Livet er ikke bare en dans på roser, og noen ganger må man bare sette livet litt på vent. Og selvfølgelig er blogg noe man velger bort når man trenger å ta vare på seg selv og andre.

  Velkommen tilbake! Og ta den tiden du trenger.
  Liten klem til slutt også.

  SvarSlett
 20. Huff dette var trist lesing :( Sitter her med tårer i øynene... Jeg kjenner deg ikke, men har fulgt deg lenge, og lurte litt på hvor det ble av deg... For meg har du vært en kilde til inspirasjon, håper du finner tilbake til kreativiteten din og kan bruke den til å komme deg gjennom vanskelige tider! Varme tanker og en stor klem sendes din vei :)

  SvarSlett
 21. Dette var trist lesning, og det er vanskelig å finne noen gode ord å dele. Kjenner deg jo ikke, men har savnet oppdateringene dine på den herlige bloggen din, og håper du igjen finner glede og styrke i å dele litt kreativitet med oss andre. Varme tanker går din vei.

  SvarSlett
 22. Sitte her med tårer i augene og veit ikkje heilt kva eg skal sei. Men eg føler at eg må sei noko. Kondulerer er eit ord eg ikkje likar, det er så upersonleg på ein måte. Men uansett, eg er gla du er tilbake igjen i alle fall!! ♥

  SvarSlett
 23. Gjorde vondt å lese dette innlegget...:( kondolerer så masse.Veldig trist å høyre.. Har fulgt med bloggen din lenge, og har savna dei fine innlegga dine.
  Lykke til med å finne tilbake til skapergleden og kreativiteten, håper at det også kan hjelpe litt på sorgen..
  Hilsen Sigrid

  SvarSlett
 24. Stor klem til deg, Elise - taletrengte meg er tom for ord. Kom tilbake og nyt godt av alle greie medbloggere og blogglesere. *klem*

  SvarSlett
 25. Åh, kära du! Vad ledsamt, jag vet inte vad jag ska säga (skriva)! Jag tänker på dig och hoppas att kreativiteten ska hjälpa dig att så småningom hitta vägen tillbaka mot glädje och ljus.

  SvarSlett
 26. Så trist å lese.... Varme tanker til deg!

  SvarSlett
 27. Jeg er glad for at du er tilbage, med alle dine fine og kreative indlæg!
  Jeg forstår det må have været en ganske frygtelig tid og fremdeles er det... jeg håber at kreativiteten og din blog kan give dig et frirum, hvor du kan glemme sorg og tunge tanker for en stund.!
  Klem...

  SvarSlett
 28. Jeg så nettopp på Instagram at du hadde skrevet nytt blogginnlegg og fryktet at du skulle legge ned bloggen når jeg så bilde av overskriften. Aldri hadde jeg trodd at det var noe så alvorlig som lå bak bloggpausen din og det var veldig vondt å lese at noe så forferdelig har skjedd. Som flere andre her håper jeg at kreativiteten og skapergleden din kan hjelpe deg i tiden framover. Sender gode ønsker og varme tanker nedover til deg.

  SvarSlett
 29. Kjære Elise - så leit å høre! Dette var så tøft å lese at jeg vet ikke hva jeg skal skrive til deg. Kanskje betyr det ingen ting. Men jeg skriver likevel. Jeg har savnet deg i bloggverdenen, men jeg vet godt at det ofte er (selvfølgelig) mange grunner til at man ikke er like aktiv lenger. Jeg vet også at det (også selvfølgelig) bare er en liten del som synes på bloggen. Som du sikkert har kjempet på hjemmebane! For et kaos du må ha levd i. Det står det respekt av. Og jeg håper du tar deg tid til det sorgarbeidet du har foran deg. At du gir deg selv rom og er raus med deg selv. Håper også at du har gode folk rundt deg! Og kreativiteten må du ta vare på! Alt godt ønsker jeg deg videre. Tøff du er som skriver det her. Takk for at du deler. Det gjør bloggverdenen til et bedre sted.

  SvarSlett
 30. Så trist å lese..jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, men sender deg mange varme tanker. Kondolerer.

  SvarSlett
 31. Så trist! Stakkars deg. Kondolerer.

  SvarSlett
 32. Ta den tid du behöver. Lyssna på kropp och själ. Ett inlägg här och där är bra om det gör dig gott. Själv började jag blogga när något liknande hände mig. Efter att ha haft nästan tjugo års paus med virknålen så kom den fram. Bloggen har blivit min ventil. Jag hoppas du kan se de ljusa stunderna mitt i allt det mörka. Kram!

  SvarSlett
 33. Sikke et modigt indlæg Elise. Kondolerer. Tænker på dig og dine. Dejligt at du vil være med i blogland. Brug endelig også stedet til få tømt ud af dårlige tanker og det der tyngder hjertet. Du har fuld forståelse fra os alle.

  SvarSlett
 34. Jeg har lett etter deg flere ganger. Og tenkt det verste. Og så var det det.

  Velkommen tilbake. Du skal få trøst.

  SvarSlett
 35. Så vondt å lese..
  Mange gode tanker til deg<3
  Bjørneklem

  SvarSlett
 36. Stor klem og takk for at du delte. Bloggen din er og har vore eit lysglimt for mange, og er håper du kan finne att nokre av dei. Eg er glad for at du opnan bloggen att, og håper den kan gi deg litt glede.

  SvarSlett
 37. Dette var ikke noe kjekt å lese. Kan ikke forestille meg hvordan du har det. Håper på bedre dager for deg, og sender deg mange varme tanker!

  SvarSlett
 38. Å, kjære deg. Nå fikk jeg helt vondt i magen her. Jeg kan ikke en gang forestille meg hvordan det må ha vært å miste mannen sin... Jeg sender deg mange tanker og ønsker om at livet blir lysere og lysere for deg fremover. Godt at du har funnet tilbake til noe av hobbyene dine, både kropp og sjel har godt av å drive med noe som er lystbetont oppi alt det vonde. Klem til deg!

  SvarSlett
 39. kjære kjære deg, nå triller tårene for deg..og med deg..!
  du er utrolig tøff som forteller oss "utenfor" dette.
  håper du får til å fortsette å bruke bloggen din til noe positivt, noe som kan gi deg noe positivt igjen..
  klem til deg!

  SvarSlett
 40. Kondolerer så mye. Håper du finner tilbake til livets gleder etterhvert, og du er nok på god vei siden du er tilbake her. Du skal vite at mange har tenkt på deg, uten å vite hva du har gått igjennom. Ta vare på de gode minnene og ta en dag om gangen. Stor klem til deg.

  SvarSlett
 41. Det gør mig virkelig ondt :( hvor er det trist mange tanker til dig

  SvarSlett
 42. Kjære Elise, jeg kjenner deg ikke. Men likevel har jeg savnet deg. Og like fullt gjør det utrolig vondt å lese dette. Du er virkelig sterk som deler dette, og jeg håper at bloggen kan bidra til å gjøre hverdagen lettere. Vi venter på deg til du er klar, og lover å være her for å dele gleder og sorger med deg. Store klemmer

  SvarSlett
 43. Kjære deg, så utrolig trist å lese. Jeg har savnet bloggen din, men hadde aldri trodd at det var noe så alvorlig som stod bak pausen. Fint at du deler med oss, du er tøff og sterk. Føler meg litt dum som har mast på reverangle, ikke ante jeg hvilken sorg du er i. Håper du har fine folk rundt deg i denne vanskelige tiden. Tenker på deg. Klem

  SvarSlett
 44. Så utrolig trist at du måtte oppleve dette. Har selv levd lenge med en mann som var deprimert og suicidal og det var utrolig tøft. Hvis hekling og strikking kan gjøre oss glade (og det gjør det jo) er det jo ingenting som er bedre! Håper du finner tilbake til kreativiteten din og det som holder deg oppe i denne vanskelige tiden. Og at du blogger om alt du har lyst til.

  SvarSlett
 45. Du er tøff som deler med oss.
  Livet vil ikke være det samme lenger, men hverdagen vil sakte men sikkert snike seg innpå, litt etter litt.
  Håper kreativiteten hjelper godt på vei.
  Du har mange som tenker på deg her i bloggverdenen!
  klem

  SvarSlett
 46. Det var et vondt innlegg å lese, men ikke på langt nær så vondt som du har hatt og har det. Du er sterk, tøff og modig som deler, skulle ønske flere delte mer av det som er vanskelig. Vit at du har mange som tenker på deg og som ønsker deg velkommen tilbake så mye du selv orker og ønsker. Mange varme klemmer herfra!

  SvarSlett
 47. Många varma tankar till Dig. Ord går inte att finna. Kram

  SvarSlett
 48. Hei Elise,
  Det er første gangen jeg besøker bloggen din i dag. Fra før av følger jeg deg og de nydelige bildene dine på Instagram, så det var via der jeg fant veien hit. Innlegget ditt var utrolig sterkt og modig, og kombinert med alle de varme og omtenksomme kommentarene som fine folk har lagt igjen, så ble det jaggu tårer over mitt tastatur også! Jeg henger meg på alle de fine ordene, og sender deg de aller varmeste tanker. Skulle ønske jeg hadde oppdaget bloggen din for lenge siden, og håper du finner tilbake til gleden over bloggen. Jeg har selv en liten pause fra egen blogging, men din historie satte virkelig ting i perspektiv... Tusen takk for at du delte, Elise! Klem

  SvarSlett
 49. Ånei :-(

  Jeg finner ikke ord, alt ser bare banalt ut. Fikk en stor klump i halsen! Du er tøff og jeg er glad du vil prøve å komme tilbake, uansett om bloggen blir som før eller annerledes. Dette er jo ditt lille sted på internett og du kan gjøre akkurat som du vil.

  Stor klem <3

  SvarSlett
 50. Jeg lurte mange mange ganger på hva som hadde skjedd med deg, og kunne ikke tenke meg at det var noe så tragisk. Jeg kondolerer veldig, men som mange andre sier, det finnes ikke ord til det du har vært gjennom og går gjennom nå. Vit bare at det er mange som tenker på deg og sender sine gode vibrasjoner og "e-klemmer" til deg.

  SvarSlett
 51. Dette var veldig trist lesing. Kondolerer så mye.

  SvarSlett
 52. Har så veldig vondt av deg... Kondolerer har jeg alt sagt på mail, jeg kunne sagt det igjen og igjen, men jeg antar at kondolansene bare er en liten trøst (men så er det liksom bare det vi kan gi)... Sender mange, mange varme tanker til deg igjen - det er uansett godt å ha deg tilbake! Og så tror jeg alle skjønner og har respekt for at du må ta dette i ditt tempo og på din måte... Gleder meg uansett til å fortsette å følge med på dine kreative sysler (ps; apekatten ble ferdig, med øyne, og ble godt mottatt. Du har et unikt designtalent, spør du meg;))

  Stor og varm klem fra Maria

  SvarSlett
 53. Kondolerer! Jeg kender om nogen det her med at blogverdenen kan virke for lyserød, når ens egen verden pludselig vendes på hovedet. Jeg gav mig selv en pause da jeg stod overfor en større krise i mit liv i sommers, ikke at min krise er så stor som din. Men stadigvæk en krise, der i den grad gav mig et helt nyt syn på livet. Jeg ved og håber du finder øjeblikke midt i sorgen til at gøre de ting der gør glad og som du holder af.

  SvarSlett
 54. Klump i halsen, og vet ikke helt hva jeg skal skrive. Jeg håper du har det så bra som det går an å ha det når livet tar en slik vei, og jeg håper at du har mange rundt deg som tar godt vare på deg. Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 55. Så forferdelig leit! Stor klem!

  SvarSlett
 56. Så utrolig trist å lese, Elise!
  Kondolerer!!
  Du er tøff som deler dette med oss, og vi tenker på deg alle sammen!
  Jeg har savnet deg i bloggverdenen, og alle dine kreative stunt, du har jo vært min store inspirator med ranglene dine.
  Godt å lese at du har litt andre tanker om dagen også!
  Håper du har fine folk rundt deg.
  Klem fra Mona.

  SvarSlett
 57. De sier at "Livet leves forlengs, men forståes baklengs..." Men enkelte ting er bare umulig å forstå.

  Sender deg varme tanker og kreative impulser. Ønsker deg alt godt i hverdagen. Klem J

  SvarSlett
 58. Å kjære, kjære deg. Dette var forferdelig å lese. Så vondt du har hatt og har det.

  Vi er her for deg i denne verden, når du vil og orker. Så fint at dette kan hjelpe deg gjennom sorgen. Flinke deg, men den helt spesielle bloggstemmen og de fine og tøffe prosjektene. Varmeste klemmer din vei!!

  SvarSlett
 59. Vondt i magen og tårer i øynene...Elise, kjære deg, jeg sender deg tusenvis av klemmer. Kan ikke engang forestille meg hvordan du har hatt det og har det...Du er virkelig sterk.

  Janne

  SvarSlett
 60. Kære Elise
  Det er helt forfærdeligt at læse, at noget så trist skulle overgå dig! Jeg sender dig de varmeste tanker og digitale knus.
  Jeg har savnet dig på bloggen og håber, at du får lyst til at skabe og dele her igen. Jeg ved fra mig selv, at hækling har hjulpet mig gennem store kriser. Håber det kan hjælpe dig også.
  Knus Puk

  SvarSlett
 61. Nå fikk jeg en stor og vond klump i brystet! Jeg kjenner ikke deg, men har fulgt bloggen din en stund. Syntes det var synd du blei borte, men tenkte at blogger kommer og går. Håper du finner frem til de små overfladiske gledene igjen i all sorgen. Man skal ta de små gledene på alvor, jeg tror det er de som er de viktigste. Hverdagsgledene.

  Stor klem til deg og mange tanker

  SvarSlett
 62. Kjære deg!
  Så ufattelig trist å høre. Ord finnes ikke. Sender over mine varmeste tanker.

  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 63. Vanskeleg å førestille seg korleis du har det. Sender varme tankar frå ei som har hatt stor glede av å følge bloggen din og vil følge deg vidare. Tøft av deg å dele dette!
  Klem

  SvarSlett
 64. Takk for at du deler! Du har vært savnet og jeg er glad for at du er tilbake - jeg gleder meg til å følge deg videre! Så utrolig leit det du har opplevet. Masse varme tanker til deg!

  AllyM

  SvarSlett
 65. Du er utrolig. Sterk og tøff og sårbar. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Har selv opplevd å miste noen, og går gjennom mye sorg de siste årene. Sm du skriver, var og er det mitt fristed. En verden full av de uviktige (men som også ble viktige) tingene. Ting og tang. Mønster. Bilder. Overfladisk vil noen si. Men det virkelige livet er utenfor. Du er tøff som deler. Og jeg håperog tror du er på vei opp. Og noen daler vil det også være. Men kreativitet og blogg er fint om det gir noe. Glad du er tilbake. (så rart, man føler nesten man blir kjent, uten å møtes! ). Stor klem til deg fra meg og reven. Som alltid vil minne om deg.

  SvarSlett
 66. Kondolerer :( Så trist!! Håper dagene blir bedre etterhvert! KLEM!!

  SvarSlett
 67. Dette var brutalt Elise. Brutalt å lese, men på langt nær så brutalt som det har måttet være for deg. Jeg har tenkt mye på deg de siste ukene, og lurt på hvor du var og hva du har holdt på med, for jeg har hekla en ape ala Kaptein Biff til mitt helt ferske tantebarn. Noen kommer og noen går. Livets runddans. Men meningsløst noen ganger.

  Sender deg varme tanker og et ønske om at kreativiteten hjelper deg videre. Du er en inspirasjon og en glede for mange.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 68. sender deg en klem her også, jeg. Du er tøff (selv om du ikke har valgt det selv). Er så glad for at du er tilbake.

  pusspuss

  SvarSlett
 69. Kondolerer så masse! ;( Sender klemmer og en varm velkomst tilbake hit! Du har vært savnet her inne. Blogg om d du vil, når du vil, de små tingene i livet må også få plass, om så bare som distraksjon..
  Stor klem fra Anna

  SvarSlett
 70. Varme tanker fra meg til deg!

  SvarSlett
 71. så forferdelige nyheter. du er tøff som deler dette. masse varme tanker til deg!

  SvarSlett
 72. Mangler ord!!!!
  Stort knus herfra
  Laila

  SvarSlett
 73. Så forferdelig leit å lese... har savnet bloggen din og var redd for at det var noe galt... Bra at du er tilbake og vil blogge igjen - jeg og mange med meg er glade for det og heier på deg! Lykke til videre, det vil komme mange tunge stunder og mange fine stunder. Rart å oppleve det om hverandre, men det går bedre og bedre etterhvert. Klem til deg!

  SvarSlett
 74. Fikk høre fra en av mine tromsø venninner at du var tilbake..Jeg har jevnlig vært inne å sjekket om du plutselig skulle komme tilbake,-og nå er du her! Det e æ kjempe gla for :) glede mæ te å se og lese om nye ting! klem klem fra kusine jenny :)

  SvarSlett
 75. Følger deg på bloglovin og har savnet deg og dine gode innlegg! Når jeg nå leser årsaken til at du ikke har blogget blir jeg lei meg, samtidig som jeg blir glad for at du finner lyst til å blogge igjen. Jeg er imponert over at du deler!

  SvarSlett
 76. Så utrolig trist å lese. Jeg ble helt kald inni meg ved tanken på å miste den som er nærmest. Jeg har savnet dine innlegg, og synes det er flott at du igjen vil tilbake til bloggen! Jeg synes det var fint det du skrev om de små tingene som virker overfladiske og uviktige noen ganger. Alt kan ikke være alvor hele tiden, livet er for stort til det.

  SvarSlett
 77. Det gør mig SÅ ondt at læse om din sorg. Det er dejligt, at du er tilbage igen.
  :-) Lone

  SvarSlett
 78. Jag beklagar verkligen din stora sorg! Varm kram

  SvarSlett
 79. Så utrolig trist å høre om tapet og sorgen din! Men eg er veldig glad for at du er tilbake i bloggverden og klar for å inspirere oss igjen. Eg har savna deg :)

  SvarSlett