tirsdag 2. juli 2013

Hei ny kamerastropp!

 
Noen ganger dukker det opp noen ideer som er så geniale og samtidig så enkle at jeg blir så glad, og så litt irritert for at jeg ikke har kommet på det selv tidligere. Dette prosjektet er et sånt, og da jeg fant det på pinterest for noen dager siden kjente jeg at dette var veien til et lykkeligere liv. Det er de små ting, og alt det der. 
 Og ærlig talt, så blir jeg litt lykkelig av dette, fordi jeg har alltid hatet den kamerastroppen som fulgte med kameraet. Den har lissom sånn anti-sklibelegg, men jeg stoler aldri på den når den henger på skuldra mi. Jeg er en sånn som alltid har veska over brystet, og nå bærer jeg kameraet mitt sånn også.YAY!

 Fremgangsmåten er superenkel. Jeg kjøpte et skjerf på H&M, jeg gikk for et nokså nøytralt sånn at det passer til de fleste farger, og sånn at mannfolk kan holde kamera uten å føle seg altfor teite. Jeg kjøpte jeg IKKE flere skjerf for å lage flere stropper, sånn som jeg egentlig ikke hadde lyst til. Man trenger vel bare en. Kanskje jeg har blitt voksen.
Jeg klippet bare av delene jeg trengte fra den gamle stroppen, og så bestilte jeg nytt utstyr her i tilfelle det skulle gå skeis. Det lureste hadde jo selvfølgelig vært å vente til delene kom sånn at den originale stroppen forble intakt, men det hadde jeg dessverre ikke tid til følte jeg. Det finnes masse stropper å få kjøpt, blant annet på ebay for femti øre og sånn. Jeg må kanskje innrømme at jeg bestilte utstyr til to stropper, så helt voksen er jeg kanskje ikke likevel. For jeg har virkelig lyst på flere stropper altså!
 
Jeg hadde litt skinn liggende, og så hadde jeg jammen meg noen skinnåler til symaskinen liggende også. Det er så fint å ha ting liggende! Egentlig har jeg da altså fravveket fra oppskriften på alle punkter, men om dere vil følge den så finner dere den her.

For de av dere som liker den litt mer tradisjonelle fasongen på kamerastroppen men har lyst til å sprite den opp litt likevel kan jeg minne om dette innlegget mitt fra 2011 :) 

5 kommentarer: