lørdag 4. desember 2010

Dagens fangst

Det er jo ikke akkurat sånt man pleier å finne på Designernes Julemarked, men det var en smykkedesigner der som solgte endel brodergarn som hun brukte til smykkene sine. Jeg har aldri hørt om brodergarn i lin engang, de var visst fra 70-tallet og fargene er HELT fantastisk fine. Kjøpte man 20 bunter (for 100 kroner) fikk man med en eske å ha dem i, og den kjøpte jeg LETT! Har ingen ide om hva jeg skal bruke det til, men sånt er veldig greit å ha liggende;)
Jeg syns markedet var veldig bra i år, mer variert enn de tidligere årene (mindre motepreget kanskje?). Folk lager så mye fint, men vi fant ingenting til de to personene vi var ute etter julegave til dessverre. Regelen for oss når vi er på marked er at vi ikke skal kjøpe noe til oss selv, fordi da ender man fort opp med å kjøpe hele markedet. Men jeg følte at brodergarn ikke kunne regnes inn i den regelen, fordi det er ikke en typisk markedsting... Men, jeg fikk tre julegaver på forskudd av mannen min, disse fine lysestakene!
 Hun som hadde laget dem het Ingvild Holtan, og lagde utelukkende dødsfine ting. Jeg fikk en nisse med og en uten glasur. Fine, hæ? Det er ennå ikke for seint å dra, markedet har åpent i morgen også. Jeg anbefaler virkelig å ta en tur hvis du bor i nærheten av Oslo :

6 kommentarer:

 1. Jeg endte opp med fire gaver til meg selv, jeg....☺ Billig garn, så det jeg også, men fant ikke på noe jeg kunne bruke det til, så der var jeg måteholden i alle fall.

  SvarSlett
 2. Sikke noget lækkert hør-broderigarn. Jeg har et par bundter liggende og det er så fint at brodere med :)

  SvarSlett
 3. Those candle stick holders are very cute :)

  SvarSlett
 4. Det broderigarnet var bare nydelig. Helt klart veldig kjekt å ha:-) Heldig du som bor slik at du kan få med deg dette markedet - en smule missunnelig...:)

  SvarSlett
 5. Gratulera med flotte kupp.
  Nydelige dei broderingsgarna altså!

  Håpe du fær ein fin søndag og :o)

  SvarSlett
 6. Jeg var også på DogA i går! For ett fantastisk marked! Jeg har drømt om det siden.. Herlig stemning og MASSE flott! Åhr, jeg angrer på at jeg ikke kjøpte de trådene.. Sto og vurderte det ser du, men trodde man måtte kjøpe samme farge.. Jeg var litt stressa, for jeg hadde en lite Sabeltann med meg..som holdt på å veive ned alt av unik keramik som var der:S

  SvarSlett