søndag 4. september 2011

The easiest pillow cover ever

Høh, for en smart ide tenkte jeg da jeg fant blogginnlegget med puta i bildet over. En pute du bretter sammen - uten å sy. Dette må vel nesten være for godt til å være sant, tenkte jeg. Og jaggu. Det bildet må være filmtriks. Men ideen var god, og det er fint å ha fått testet det ut og den ideen ut av verden. Kanskje man får det til med litt mer innsats enn meg, jeg må innrømme at jeg innså veldig tidlig i prosessen at dette ikke kom til å bli bra. Tror jeg holder meg til puter som involverer søm, jeg. Her er hva jeg fikk til...


5 kommentarer:

 1. Det var da ikke så gale!!? Ikke legg listen så høyt ;)

  Jeg er meget interessert i å prøve, alt som skal være enkelt er tiltalende for meg... Veldig fint stoff du hadde brukt! :)

  SvarSlett
 2. hehe, jeg hadde lissom sett for meg noe annet. lista ligger litt høyt dessverre. Stoffet er et gammelt Amy butler-stoff jeg kjøpte for noen år siden. Vet ikke helt hva som gikk av meg, jeg liker ikke fargene og ser ikke helt for meg hva jeg kommer til å bruke det til noen gang. Men plutselig kommer jeg vel på et eller annet!

  SvarSlett
 3. Det der fungerte jo! Høyrest supert ut for meg som ikkje kan sy;) Men spørsmålet er om eg kan bretta.... ;)

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg kom over bloggen din gjennom Prydelig, og har bladd meg gjennom alle innleggene dine! Litt stalkerish kanskje, men altså, så utrolig mange inspirerende innlegg!! Du har fått en ny fast leser nå altså :)

  SvarSlett