lørdag 3. september 2011

Adjøss sofa!


I dag har vi fått solgt den grønne sofaen. Men hun som kjøpte den kunne ikke hente den før i slutten av måneden, og det passer egentlig perfekt fordi vi liker veldig godt å ha to sofaer. Hadde vi hatt plass hadde vi garantert hatt to, og droppet stolene. Nå er det rimelig stappa her hjemme, gitt. Jeg syns det er så fint å møblere slik, slik at ikke sofaen sikter seg rett inn mot tven. Vi har forresten fått ny tv også, som faktisk er mulig å se fra lengre enn en meter unna. Fryd og gammen.

11 kommentarer:

 1. Den nye soffan deres er bare rålekker altså!

  Vi har to store soffaer i stua her, som tar alt for mye plass. Føler meg sakte, men sikkert kvælt. Mulig vi må finne en annen løsning. Utfordringen er at vi er 4 stykker som ikke liker å sitte rett opp og ned ;)

  Kassetvn vår gikk i stykker litt før jul, og svigers spanderte ny. Den var dritsvær. Følte at jeg ble blåst bakover når jeg begynte å se på den. Men nå er jeg mer vant, og det er flott å se filmer på den da...

  Her har ungene fått gratisbilletter til junior grand prix i kveld og skal oppleve spektrum for første gang. Jeg skal ligge på soffan og gjøre ikke no ikveld. Passer meg helt fint...

  Fortsatt fin hælg te dæ! Siw

  SvarSlett
 2. Supert å ha to sofaer som vender mot hverandre så man faktisk kan se de man snakker med - skulle også valgt en slik løsning hvis vi hadde plass her hjemme. Sukk..

  Superflott ny soffa forresten! Grattis :)

  SvarSlett
 3. kassetv'en vår var halvparten så mange tommer som den nye. Den er diger, men likevel så tar den mindre plass føles det ut som. Veldig fint å slippe å sitte helt klint opptil :)
  Skal nok ligge på hver vår sofa i kveld vi også, er fortsatt gåen etter nattevakter i uka.

  Jepp, å se de man snakker med er jammen meg hyggelig!

  SvarSlett
 4. Må skyndte oss å ha strikk og drikk før hun henter sofaen da, alle får go'plasser!! :D

  SvarSlett
 5. veldig sant! Men det er kanskje litt kort varsel for folk å si allerede nå på onsdag? Folk har jo et liv, har jeg fått forståelsen av.

  SvarSlett
 6. kan man spørre hva som ligger bak navnet Kaptein Biff (på fuglen altså). Hvordan kom det liksom. Jeg trenger vel ikke si at jeg ni-digger det?

  SvarSlett
 7. Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

  SvarSlett
 8. jeg husker ikke hvordan vi kom frem til det navnet faktisk. Vi tenkte lenge på "Kong fugl". Fordi det nesten er kong fu. Men det ble litt kronglete å si. Så endte vi opp med et hverdagsnavn og et ordentlig navn. Vi bruker jo bare "biffen" til vanlig. Jeg husker jeg ville ha noe med "kaptein", og syns kaptein biff hørtes fint ut. Neste dyr jeg skal ha skal hete "rotta". Ihvertfall hvis jeg får det som jeg vil :)

  SvarSlett
 9. Å, jeg liker så godt den nye sofaen altså! Nydeligfin!
  Noe annet som er fint er stuebordet... er det noe man får tak i nå om dagen mon tro?

  SvarSlett
 10. Å jøss syns du det altså? Det kjøpte jeg for 200 kroner eller noe sånn på tilbud på IKEA da jeg var student for kanskje syv år siden, så tviler på det finnes. Men vi er på utkikk etter et nytt bord, men det er omtrent umulig!

  SvarSlett
 11. Stuebord ER umulig.
  Vi har nå en stor hvit koloss som jeg med viten og vilje lar toåringen tægge på med sprittusj slik at maken en dag vil si "nå kjøper vi drømmebordet - koste hva det koste vil" :)

  SvarSlett