onsdag 8. juni 2011

Stor pingvin

Jeg snakket om å lage en stor pingvin, og i dag ble jeg ferdig med den lille pinguen her. Jeg er fornøyd, jeg hadde ikke trodd at den egnet seg som bamse, men syns absolutt at det ble bra. Jeg har laget en liten stuss bak, og beina står ut slik at den står veldig fint på egenhånd. Jeg mener Mathildes skatter stilte seg først i køen for en stor pingvin, og vil du fortsatt ha den blir den din. Den tok ganske lang tid å lage, så jeg må nesten ta 300 kroner for den, pluss porto. Fordi den er litt halvfeit kommer det volumtillegg på brevet, men det kan vi diskutere på epost hvis du fortsatt er interessert. 
Så er spørsmålet, skal jeg lage et mønster og legge ut i eplabutikken eller? Prinsippet er jo likt som pingvinranglen, men med andre proposjoner og et annet maskeantall. Ville dere kjøpt et eget mønster med bare pingvinbamsen, eller hadde det vært bedre å kombinere den med pingvinranglen, altså to pingvinmønster i ett. Blir glad for gode råd!
Så, det dukket opp noen spørsmål i kommentarfeltet forrige gang som jeg ikke svarte på, og det beklager jeg, men tar det nå. Jeg lager dessverre verken pingviner eller aper for salg, men jeg selger noen innimellom når jeg lager nye mønstre. Hvis jeg lager et mønster vil det si at jeg må lage enda en pingvin, og da er revinyl nestemann i køen. Til de av dere som ønsket dere pingvin i miniatyr kan jeg muligens prøve en gang, men det er noe herk å hekle sånn småtteri. Igjen, selv om jeg ikke er så flink til å svare på alle kommentarer leser jeg alle og blir veldig glad hver gang det tikker inn en kommentar. Og til dere som ikke kommentarer - takk for at dere stikker innom. Jeg leser også maaange blogger uten å si et pip. Sånn er det bare.

SÅ, nyt dagen. Husk solkrem!

27 kommentarer:

 1. Å, så herlig! Til å bli glad av rett og slett. Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 2. Nydelig:)sjarmerende liten skapning:)

  Ha en fin dag!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Det var en helt nydelig pingvin! Men jeg bare tenkte litt er ikke pingviner sorte på baksiden og stjerten? Og bare hvite på fremsiden? Uansett er den kjempefin og kunstnerisk frihet er det selvsagt rom for!

  SvarSlett
 4. Nå måtte jeg google en pingvin, og jo du har helt rett, det der jeg har laget ligner ikke litt engang! Men likevel er det er pingvin, på en måte. Det er mulig jeg kunne prøvd å lage en som er sort bak og hvit foran, men det er ganske mye mer stress med fargebytte hele veien. Men takk for innspill :)

  SvarSlett
 5. Jeg er herved sjarmert i senk;-))

  SvarSlett
 6. for en herlig blogg du har!!!! æ e no følger å glede mæ t å bli inspirert:)

  SvarSlett
 7. For en nydelig skapning;) Jeg tror det hadde blitt en stor butikk om du solgte slike,)

  SvarSlett
 8. I wish... Det tar minst 3-4 timer å lage den, så kommer materialkosnader i tillegg, så god butikk kan det aldri bli å selge hekla kosedyr dessverre.

  SvarSlett
 9. For en herlig pingvin...du er såååå flink:)

  Ha en fortsatt fin uke
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
 10. Helledussen for en hjerteknuser! Hadde jeg bare kunnet hekle..

  SvarSlett
 11. Den va SUPERSØT!! Masse fint du lager, e stadig her å "sikle".. Må vist begynne å hekle kosedyr jeg også, VIL ha sånn. Kunne tenke meg mønster på denne-alene eller sammen med rangle mønster..
  =)

  SvarSlett
 12. Hurra, selvfølgelig vil jeg kjøpe den :) Herlig sak. Jeg sender deg en mail. Jeg ligner litt på den akkurat nå, høygravid som jeg er :D

  SvarSlett
 13. For ein herlig krabat :) Likte veldig godt bamesutgåva av pingvinen!

  SvarSlett
 14. Hi, hi, så herlig den er!
  Man får lyst til å bare ta den opp og kose litt med den:)

  SvarSlett
 15. Du kan regne med jeg ville købe mønsteret på sådan en fin lille fyr. Han er jo helt skøn.

  SvarSlett
 16. Jeg hdde helt klart kjøpt mønsteret på denne herlige krabaten, om du hadde laget det. Han var alldeles helskjønn!

  SvarSlett
 17. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 18. Jeg må bare lære meg å hekle så hadde jeg garantert kjøpt mønster på bamsepingvinen og gjerne rangle også!!

  SvarSlett
 19. Hei. hvor kan jeg bestille denne fra deg? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingensteder dessverre. Du må nesten kjøpe mønsteret og hekle den selv.

   Slett
 20. Hei. Hvor er det mulig å få tak i oppskriften når epla-butikken er nedlagt? Hilsen ei som ønsker denne oppskriften:)

  SvarSlett