fredag 10. juni 2011

Litt farger på en grå dag

Vesker på gulvet i gangen har nok vært det det har vært mest dårlig stemning for her i heimen. Jeg har derfor endelig ordnet opp i DET, sånn at vi kan være perlevenner for alltid. Knaggene er fra Designtorget, og koster 55 kroner stykk. Det syns jeg er en hyggelig pris for en knagg. Jeg kjøpte en hvit og en mintgrønn, men de finnes i knallgul, rosa og flere andre fine farger. Det var ikke noe verktøy involvert heller, jeg bare skrudde rett inn i veggen. Det er vel eneste gangen i mitt liv jeg har satt pris på gipsplater, men vi får se hvor lenge det varer :D
Tusen takk for alle kommentarene på pingvinen:) Det var ikke så mange som svarte på spørsmålet om mønster eller ikke, men jeg lager et mønster likevel, jeg.

6 kommentarer:

 1. JA til mønster!! Beklager at jeg er litt treg;)

  SvarSlett
 2. Nydelig knagg! Fikk umiddelbart lyst på en:)
  Og nydelig var også pingvinen!!! Herlig!

  SvarSlett
 3. Kjekt med raske løsninger. Veskerot er en problemstilling her i heimen også. Dessverre ville ikke to knagger løst det. ☺ Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Hehe, hadde ikke holdt med to knagger her heller nei.. Men det er bra å få veskene opp av gulvet, ikke bra for husfreden å ha en mann som snubler i slikt :)

  Kjempekul støvsamler (vet ikke hva det kalles), funker den?

  SvarSlett
 5. Heihei!

  Liker bloggen din så godt jeg at jeg like godt legger meg til som følger med en gang.

  Ha en hyggelig pine :)

  SvarSlett
 6. så fin den røde gamle "støvsuger?" er!!

  SvarSlett