søndag 5. desember 2010

2. advent og et lite garntips

Fin søndag. Kjærestetid, venninnetid, hekletid. Jeg driver med finpussing av apeoppskriften, og prøver å hekle den på tid for å anslå tidsbruk. Foreløpig har jeg brukt 3 timer og et kvarter, og fortsatt har jeg ørene igjen og all montering. Det tar sin tid når man skal lage noe som består av 12 deler...

Innimellom holder jeg på med et annet prosjekt, husker dere den heklajakken jeg skrev om for lenge siden? Jeg er igang med mitt tredje forsøk... Jeg har nå valgt å se bort fra oppskriften, i den tro at jeg klarer å lage den bedre på min egen måte, dette kan bli spennende! Jeg begynte å lage den i pickles-jentenes garn tykk merino, men etter jeg hadde brukt opp de to nøstene mine oppdaget jeg at de var utsolgt for fargen min. Faderen altså, det var visst ikke meningen jeg skulle få til dette prosjektet, tenkte jeg. MEN - etsy hjelper meg igjen! Jeg fant produsenten (Abuelita) der, og jeg fikk bestilt 5 nøster garn som ble levert med FedEx denne uka. Innfargingen var litt annerledes, men jeg skriver det på sjarmkvota. Det får ikke hjelpe at den ene armen har litt annen farge enn resten, hvis jeg noengang blir ferdig, da. Jeg følte meg nesten pliktig til å dele dette tipset, i tilfelle det er flere som mangler nøster. Jeg betalte ca 55 kroner per nøste, og ca 100 kroner i porto, så alt i alt blir det ca likt som hva man betaler hos pickles (ihvertfall hvis man kjøper endel nøster). Dette garnet er helt fantastisk, så jeg håper jeg får til å få jakken ferdig før sommeren kommer!

Sånn, da skal jeg pakke noen bestillinger, og så er det six feet under resten av kvelden :) I morgen er det juleverksted med jentene, vi skal lage drops, og det er vi gode til!

2 kommentarer:

  1. Så fine tall!! Hvor er de fra??
    Og de apene litt lenger oppi her er bare så søte, synd den ble utsolgt med èn gang..

    SvarSlett
  2. Kjøpte dem på en kjempesøt butikk i kr.sand som heter Hansen og co. I fjor.

    SvarSlett