mandag 2. august 2010

Ny regnværsferie på gang...

Nå setter vi oss snart på bussen på vei til flytoget på vei til flyet, for å deretter leie bil og kjøre til årets regnværsferie i nordnorge. Det er stort sett alltid stiv kuling og halvdårlig vær når vi er der, men det er alltids noe å finne på uansett. Hekle, for eksempel? Jeg får bare henge i, for det går unna i eplabutikken min om dagen. Og i slutten av denne uka skjer det noe som gjør at salget øker på enda mer. Vi får se!
Alle disse finner du i eplabutikken min!

11 kommentarer:

 1. Jeg er faldet over din abe-rangle, men kan ikke lige huske hvilken blog jeg så den på. Fantastiske ting du hækler!

  Jeg ville elske at eje hver og én til min lille Baby Otto :) Jeg laver lige et indlæg en af dagene om din epla-butik+blog. Håber det er okay?!

  God ferie!

  Kh. Julia

  SvarSlett
 2. Hei du! Tipper du kanskje så dem hos Maganda? Tusen takk ihvertfall. Og jeg ELSKER skyen med dråpene i filt som du har laget! Lag gjerne innlegg, det er bare å forsyne seg med bilder og det hele :)

  SvarSlett
 3. Hvor er de fantastisk søde dine rangler! Sådan en må jeg prøve at "abe efter" ;D

  SvarSlett
 4. Skønne rangler.
  Elsker godt hækledesign.

  Karen

  SvarSlett
 5. Hei!
  Utrolig flotte rangler! jeg bare elsker apene!! hva med å lage en med lilla og hvitt skaft? det tror jeg blir kjempefint.¨
  Charlotte Bad Monkey

  SvarSlett
 6. For en fantastisk blogg du har:)Skal jammen følge med her.Jeg digger navnet på bloggen din, og Biffen er vel bare herlig, he he.Ranglene er råfine!Ha en brilliant kveld!

  SvarSlett
 7. Du må være den ultimative hækledronning! Det er virkelig nogle super fine ting, du laver :)

  SvarSlett
 8. Takk for hilsen! Og, i like måte! Gøy at du var med også, har fulgt butikken din- og synes du er råflik! Legger deg til i listen min, så har jeg bloggen din også!:)

  SvarSlett
 9. Jeg leste om omtalen i Camille hos byVeronica, gratulerer!
  Da måtte jeg besøke deg også og se hva du lager. Og for noen kjempesøte rangler! Jeg har desverre ikke noen de passer for. Kos deg i nord, uansett vær :)

  SvarSlett
 10. Hei alle sammen, tusen takk for alle kommentarene (og alt skrytet som gjør meg varm i toppen)!

  SvarSlett
 11. Hvor er du bare go´ ;-) Fantatisk håndarbejde og flot blog ;-)

  SvarSlett