torsdag 29. juli 2010

Rangleinnmat

Jeg kommer over en hekla rangle her og der, og ser at mange bruker ris eller erter til å putte inni selve rangla. Det er litt dumt, fordi da tåler den ikke vann ettersom dette er mat som sveller når det blir vått, og det kan mugle og lukte vondt. Tipset mitt er å bruke innmaten i kinderegg, fylle den med små perler eller små bjeller (eller tilogmed småstein), og tape godt igjen rundt hele kanten.

Jeg er forbi kindereggstadiet, kan man si! Jeg har bestilt beholdere fra en fabrikk i USA som produserer den type beholdere til godteriautomater (vending machines). Jeg betalte 9 dollar for 100 beholdere, åh jeg elsker internettshopping! Jeg pleier å fylle dem med enten småperler, eller små bjeller. Til slutt sikrer jeg åpningen med gaffatape.

I dag har jeg gjort det på samlebåndsmetoden, og gjort klar mange beholdere til fremtidens rangler. Jeg tror de fleste blir aperangler, for de har jammen meg gått unna de siste dagene! Tusen takk alle sammen :)

1 kommentar:

  1. Der fant jeg bloggen din også gitt! Må lese meg litt nedover jeg nå da :)
    Tusen takk for kjempefin og rask service; gleder meg til å få aperanglen i posten og til å gi den bort om et par uker. Den blir garantert en suksess!

    SvarSlett