mandag 19. september 2011

Ukens bokmerkedypdykk - uke 38 : blader av stoff til dekorasjon

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her.
Jeg fant disse på pinterest, og du finner tutorial på hvordan lage disse søte bladene på bloggen 100layercake. De kan brukes til så mangt ser jeg for meg, f.eks i gaveinnpakning. Hadde det ikke vært fint med disse høstbladene mot gråpapir?

Jeg prøver å finne bokmerker som passer til sesongen vi er i. Jeg gjorde ikke det i like stor grad i begynnelsen av året, og nå er det sånn at jeg sitter igjen med endel vårtips som får meg til å tenke på om jeg må fortsette med serien min i 2012 også, hvis det er interesse for det?

Hvis du vil spare på bokmerket, og bruker pinterest eller andre typer tjenester hvor du tar utgansgpunkt i bildet i innlegget, er det fint om du går til linken over og linker direkte til kilden, slik at bildet ikke ser ut som det kommer fra min blogg, for det blir litt feil. (Hva er pinterest, sier du? Det er en måte å bokmerke fine ting du finner på nettet. Istedet for å bokmerke en link/adresse bokmerker du bilder, hvor linken til stedet du har funnet bildet følger med).

7 kommentarer:

 1. Jeg setter stor pris på dine bokmerke-innlegg, så du får ingen motstand fra meg om du fortsetter i all overskuelig fremtid :)

  SvarSlett
 2. Ja fortsett!
  Elsker gode tips, og du har mange av de!
  Ha en finfin høstdag

  SvarSlett
 3. Fiiiine:) Men jeg synes det ser ut som fjær jeg altså...?

  SvarSlett
 4. Jaaaa, kanskje det er DET det skal forestille! Tenkte bare høst og blader automatisk jeg:)

  SvarSlett
 5. JA te å fortsetta med gode tips!

  Pinterest e genialt! Eg begynte å bruga det ganske nyligt itte å ha lest om det på bloggen din :-)

  SvarSlett
 6. Ja til fler bokmerketips! Du sitter jo på så mange sider som er for gode til ikke å deles!

  SvarSlett
 7. Hei. Jeg har nettop funnet bloggen din, tilfeldig gjennom andre sider. Har faktisk bladde meg helt tilbake til første innlegg. Jeg følger gjerne med deg gjennom et år til med bokmerketips.

  SvarSlett