fredag 16. september 2011

Kjøpe stoff på internett....

Jeg skal sy nye sofaputer, og fant noen fine stoffer på etsy. I dag dumpet de endelig ned i postkassa, og selv om stoffene er fine i seg selv så er det ingen av dem som kan brukes til sofaputer:( Jeg har veldig dilla på chevron-mønster (vet ikke om det har noe navn på norsk - sånn sikksakkmønster), og hadde store forventninger til akkurat det stoffet. Men det er for blast, jeg hadde sett for meg en mer mettet gulfarge.

Så det andre, som jeg trodde var en slags sennespgul, men som heter "moss", burde kanskje ringt noen bjeller der men det gjorde det altså ikke. Men dette passer sikkert inn i kjøkkenkroken. Som om vi trenger flere puter der...

Sistemann, det grå stoffet er kjempefint, men grått i brungrå sofa var ikke fint. Men får vel brukt det til et eller annet!

Lærepengen må vel være å lese beskrivelsen litt bedre, og huske på at noen farger er vanskelig å ta bilde av. Kameraet mitt ble f.eks helt forvirret av den gusjegrønne fargen! Selgeren her hadde kjempegode beskrivelser i butikken, men de leste jo ikke jeg! Jepp, da er det bare å jakte videre på mer stoff! Får håpe på tre rolige nattevakter...

13 kommentarer:

 1. Den med "sirkler" gjør seg godt på punger!!

  SvarSlett
 2. Flotte stoff!

  Mønsteret på det mosegrønne var skikkeleg stileg.Høyres dyrt ut med slike rolege vakter ;)

  SvarSlett
 3. Så dumt at det ble "bom"kjøp. Jeg har vært litt for ivrig tiltider også.. Tung lærdom når det er snakk om mye penger.. Ohwell.. NOE får du nok brukt dem til, du er jo så flink med symaskina :)

  SvarSlett
 4. Mine internettkjøptekjøpeskuffelser handler mer om kvalitet/tykkelse, er sjelden man treffer blink har jeg funnet ut egentlig. Men å lese produktbeskrivelser kan man vel bli litt flinkere på før man trykker kjøp ja :-)

  SvarSlett
 5. kjøptekjøpe! gah, mente internettstoffkjøpeskuffelser, hehe.

  SvarSlett
 6. Så kjedelig at du ikke ble fornøyd...:( Men det grå stoffet likte jeg godt, det finner du nok et bruksområde til! :) Har du bestilt fra Spoonflower før? Jeg bestilte fra denne damen og jeg synes ihvertfall fargegjengivelsen var ganske så lik i virkeligheten som på skjermen! Sånn nesten ihvertfall;)

  SvarSlett
 7. Du Elise, nå har jeg lett en stund her inne...leter etter en liste du laget over linker til kunst fra etsy. Kan du tipse meg hva det ligger under? ;)

  Fin hælg! Siw

  SvarSlett
 8. kjempefine mønster og jeg skjønner hva du var ute etter. synd det ikke var klaff.
  jeg elsker også den dusty metta gulfargen. men den er vanskelig å finne.

  det grå stoffet skulle jeg gjerne hatt.
  og chevron er tøft!

  god helg-hilsen fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 9. måtte lete litt selv jeg Siw, men nå fant jeg det her http://kapteinbiff.blogspot.com/2011/05/tips-til-veggpryd.html

  SvarSlett
 10. Det er ikke så lett altså å finne de helt riktige tekstilene. Lykke til videre i jakten!

  Det teppet du lagde av t'skjortenøstet ditt var kjempefint. Sånn vil jeg også lage!

  SvarSlett
 11. Åhr...det der hørtes kjent ut! Men, jeg synes stoffene dine er fine jeg1:)

  SvarSlett