torsdag 8. september 2011

Presentasjonsangst (tusen takk!)

I det siste har jeg fått så mye skryt at jeg blir forlegen og rødmer helt ned i tærne. Litt som den ugla der.  Dere sender mail, skriver kommentarer, og så har jeg fått noen kommentarer i den ekte virkeligheten også. 450 følgere har jeg fått også, og nå føler jeg et press for å presentere og prestere og levere, men jeg har ikke så mye nytt å komme med gitt. Jeg er litt slasen i formen om dagen, knasker deilige amerikanske influensamedisiner, strikker og ser på tv. Nå er det snart bare "Hurtigruta fra Ørnes til Bodø" igjen på GETboksen, så nå er det fader meg på tide å bli frisk! Men dere, tusen takk for at dere følger med og heier på meg. Uten dere hadde livet jammen meg vært gørr. Nå tror jeg jeg tar en ørliten blund i kjøkkenkroken!
P.s - jeg vet såklart at det ikke heter presentasjonsangst, men jeg syns den er den søteste talefeilen som finnes å si det sånn.

8 kommentarer:

 1. Husk at håndarbeid skal være moro og at man skal kose seg med det! Trenger absolutt ikke ha presentasjonsangst ;oD Man blogger jo når man selv føler for det! God bedring, Elise!

  SvarSlett
 2. Absolutt søt talefeil.
  Takk for bukseopplegget under her, fantastisk! Jeg har gått fra mange bukser i butikken pga. lengden og tenkt at det ikke ville blitt fint å legge de opp, men nå er jo ikke det lenger en hindring. Ah, blogging er fantastisk berikenede. :-)

  GOD BEDRING!

  SvarSlett
 3. Men du fortjener så absolutt all skryt du får - og mere til spør du meg!
  Jeg skrøyt hemningsløst av deg på en annen blogg i går, men det er jo her jeg burde ha skrivi alt sammen!
  Sannheten er at jeg har beundret deg i smug i lang, lang tid, og jeg synes bloggen din er så fin at jeg bare har villet holde alt for meg selv!
  Så egoistisk er jeg!

  Presentasjonsangst var forresten ett supersøtt ord! Det vil jeg begynne å bruke!

  God bedring til deg!

  Hilsen Hege som viser seg offentlig på Kaptein Biff for aller første gang! :D

  SvarSlett
 4. Jeg gjør som Hege og flytter rosen min hit inn, det var som sagt bare en helt fantastisk lykkefølelse å oppdage bloggen din, jeg leste og leste og ville bare ikke at det skulle ta slutt med innlegg. Takk for at du er så fin!

  Presentasjonsangst er et nydelig ord, skjønner så godt hva du mener. Jeg har konstruert ordet burdebyrde, som beskriver tyngden av alle de tingene man BURDE ha gjort hele tiden. Hobby og håndarbeid skal ikke komme inn under burdebyrden, enkelt og greit!

  SvarSlett
 5. åh, så søte dere er alle sammen.

  Burdebyrde - elsker det!

  Broren min har laget ordet Jobby, å ha hobbyen sin som jobb. Det er et koselig ord, det :)

  SvarSlett
 6. Og no fekk du jammen meg ein følger til:-) Eg har vore innom på bloggen din før, og syns du er enormt flink og kreativ. Stå på!

  SvarSlett