fredag 9. september 2011

Små glederJeg så ideen til dette på pinterest, men vet ikke hvor ideen opprinnelig kommer fra. Jeg vet ihvertfall at selv om jeg har tre vanlige nålputer har jeg alltid masse nåler liggende på pulten min. Med denne løsningen har jeg alltid nålene i nærheten, og ikkeminst er de lette å sette på plass etter bruk. Det er ihvertfall visjonen jeg har, da.
Når jeg kommer på at jeg skal lage en ting skulle jeg helst gått i gang for fem minutter siden, så da er det ofte sånn at man tager hva man haver. Det vil si at jeg ikke hadde strikk, som jeg tror det er meningen man skal ha rundt, men istedet brukte jeg litt bånd og litt borrelås jeg hadde liggende til å feste den med. I tillegg litt gammelt retrostoff og selvfølgelig - litt vintage bisebånd, voila - en liten glede. Anbefales.

16 kommentarer:

 1. Så kjekk! Sånn må lages! :)

  SvarSlett
 2. fin måte å få brukt opp stoffet ditt på, sissel :D

  SvarSlett
 3. Lurt! Står herved på den nokså lange lista over ting jeg skal sy.

  SvarSlett
 4. Kjempelurt! Tror jeg skal lage meg en sånn. Jeg har en samboer som ser angstfylt på meg hver gang jeg hiver symaskinen opp på bordet, nemlig. Han er redd for at alle nålene jeg sprer utover skal havne i små barnemunner... :-S

  SvarSlett
 5. Kjempelurt
  Takk for tipset:)

  GOD HELG!

  KLem fra Lill

  SvarSlett
 6. Det var en veldig smart løsning! Akkurat nåler kan det være greit å ha litt system på, særlig med barn i hus :)

  SvarSlett
 7. Smart! Sånn trenger jeg også :)

  SvarSlett
 8. Denne var kjekk! Jeg har en lei tendens til å legge nålene ved siden av symaskina når jeg syr..dum uvane, denne vil def gjøre underverker...Takk!

  SvarSlett
 9. Det var kjempelurt ja. Sånn skal eg også lage!

  SvarSlett
 10. Ai ai, for en superenkel og kjempesmart idé! Jeg må jammen finne en passelig plass på symaskinen min også...

  SvarSlett