onsdag 24. august 2011

Nye varer i eplabutikken

Nå er det EVIGHETER siden jeg har laget noe til butikken min. I dag har jeg ryddet i garnkurven min, og der fant jeg blant annet disse halvferdige greiene som jeg har fått ferdigstilt. Ranglene koster som vanlig 190 kroner, og er det sånn at du har lyst til å hekle dine egne rangler kan du kjøpe mønsterne her på ravelry. Pingvinen er den jeg lagde da jeg prøveheklet mønsteret mitt (selv om bildet er fra den første jeg lagde så ser de helt like ut), og det blir med denne ene, bare så dere vet det :) Den koster 300 kroner og ligger i eplabutikken. Du får kjøpt mønsteret til den også på ravelry eller i eplabutikken min, og der får du også kjøpt øynene du trenger for å lage den. Nå kjenner jeg at det egentlig er deilig å krype opp i sofakroken og kose meg med håndarbeid og starten på høsten. Jeg har allerede begynt å kikke på julekuler på ebay og er dermed i rute. Jeg pleier alltid å begynne å tenke på jula i august... Jeg skal vel lage noen julegaver i år også, og da er det fint å begynne litt tidlig vet jeg!

9 kommentarer:

 1. Hurra!
  Nå rakk jeg å få den store pingvinen og mer til ;) Tjohooo....

  SvarSlett
 2. Hejsa !
  Har modtaget trekket til ikeaskammelen i dag. Hvor er det fint :) Glæder mig til at hækle aben. Tak tak

  SvarSlett
 3. Så søte de er :) Skulle mer enn gjerne ha kjøpt en hvis jeg hadde hatt noen småttiser i familien... men, nå er de nok for store ;) Fine barselgaver da :)

  SvarSlett
 4. Så fine de er :-) Apene du hekler er min favoritt :-)

  SvarSlett
 5. så gøy Siw! Jeg sender pakken i morgen:)

  Og brukte trekket virkelig så lang tid på å komme frem? Skjønner meg ikke alltid på posten altså. Noen ganger går det så fort og andre ganger tar det veldig lang tid!

  SvarSlett
 6. SV: Ja, der sa du noe! Dette er håndarbeid som går over i kategorien håndtverk, eller trening! Blir mer armbevegelser i denne størrelsen hvertfall! I ettertid skulle jeg ønske jeg skiftet farge for hver runde.

  SvarSlett
 7. Så mye FLOTT du lager :) Imponert. Skal nok ha en av ranglene dine til min lille, og ønsker virkelig jeg kunne hekle!!! Får se om jeg finner et kurs eller noen som er villige til å lære bort :)

  SvarSlett
 8. hei ingrid (blir litt usikker på hvor det er riktig å svare, men?) Ja guri jeg ble sliten i armene av å holde på. Jeg måtte holde nåla slik barn holder bestikk, hvis du skjønner hva jeg mener. Ikke bra for skuldrene!

  SvarSlett