torsdag 23. juni 2011

Skypute

Jeg er på sky-kjøret om dagen. Har dere sett skyputene til Donna Wilson? Jeg elsker folk som kommer på en ting som er så enkel at den er genial. Og for en pen ide da gitt! Nå har jeg hermet, og laget min egen lille skypute. Herming til hjemmebruk er ok, føler jeg. Jeg kjøpte litt ullstoff på stoff og stil, og fylte den med fyllvatt (som jeg har ENDEL liggende av). Perfekt for oss gamle som liker litt støtte i korsryggen. Jeg bretta stoffet dobbelt, klippet ut en sky på frihånd og freste rundt med symaskinen, fylte og tråklet igjen hullet.  Lettere får man ikke laget en pute, tror jeg.
Posted by Picasa

10 kommentarer:

 1. Skydelig, den =)
  Kjekt med alt som er kjapt også.
  Mvh Siv

  SvarSlett
 2. FIN!
  Spørs om det blir litt herming til hjemmebruk her også :-)
  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Kjempe stilig. Sant som du skrivet at noe så enkelt kan være så vakkert.

  SvarSlett
 4. Ååå, så mange fine puter hun har! Uglene, revene, mønstrene! *tviholder på den flate lommeboka mi* Absolutt en fin inspirasjon!

  SvarSlett
 5. Kul!

  En annen ting: gyngestolen din ligner ganske mye på min, som jeg håper å få trukket om en gang.. Det ser ut som du har fått din trukket om, husker du sånn ca hva du betalte? Jeg er redd for at det blir en veldig dyr affære og har ikke turt å spørre en møbeltrekker enda :)

  SvarSlett
 6. Hei ingun, jeg har ikke trukket den om faktisk. Den har alltid vært sånn, og har fått mye omsorg og pleie av sine forrige eiere!

  SvarSlett
 7. Det var stilig. Må nok inn og snoke litt for å se om man kan finne på noen egne vrier på sakene...

  Tenk å hvile på en haug av skyer...

  SvarSlett
 8. Veldig veldig fin!
  God helg

  SvarSlett
 9. Oj, da er den virkelig tatt godt vare på! Den var uansett veldig fin :) Velkommen på Ravelry :)

  SvarSlett