mandag 30. mai 2011

ukens bokmerkedypdykk - uke 22 : falske bøker

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her.

 Jeg er sikkert ikke den eneste som sakte men sikkert opparbeider meg en helt idiotisk stor samling av hobbyting som kan være kjekt å ha, ting man kanskje får bruk for eller ting man har hatt dilla på. Dere vet, stempler, limpistoler, strikkepinner, leire og alle fasene dere sikkert har vært gjennom. Hos meg begynner det å bli fullt nå, og siden løsingen ikke er å flytte eller å kvitte seg med noe... må løsningen bli å oppbevare galskapen så pent som mulig. Dermed - lage dine egne falske bøker av papp. Glimrende ide, spør du meg!
 Tutorial finner du på design sponge

4 kommentarer:

 1. Herlig!
  Da jeg var liten fant jeg en bok hos bestemor som hadde tilhørt min far. Han hadde skåret ut innmaten og boka fungerte som hemmelig oppbevaring...Kanskje dette er måten å oppbevare hobby uten å ta opp mer plass...hihi.

  SvarSlett
 2. Ikveld har jeg hengt mye inne hos deg...gubben reiser til junaiten i mårra og jeg har lokalisert en Michael`s like ved hotellet hans. Jeg blir nesten stressa av å kikke på produktene når jeg ikke helt vet hva som er å foretrekke fremfor hverandre, og så har de sikkert myyye mer i butikken enn på nettet tenker jeg. Han skal til San Jose, CA. De hadde 4 butikker i området...vet ikke hvem som er general store...Nå har jeg skrevet listen min og han kommer sikkert hjem med mindre enn meg hvis jeg hadde blitt med ;) Skrik ut da Elise hvis det er noe jeg absolutt ikke må gå glipp av! Jeg har bestilt endel punches, kniver og lim. Klæm

  SvarSlett
 3. guri for en grei mann! Jeg tror handleliste er kjempelurt, jeg gikk fra rad til rad som ei hodeløs høne og det kunne gått verre enn det gjorde. Mens jeg impulskjøpte noen fine popcornbegere i papir, kan jo du unngå det nå :D Scrappe-avdelingen var enorm, men jeg er ikke så scrappete av meg. Hva som er et must er ikke lett å si altså. Du blir sikkert fornøyd når han kommer hjem!

  SvarSlett
 4. No har eg følgt bloggen din ei stund, så eg må nesten legge igjen ein kommentar og! :) Digger bokmerkedykka dine, og hekleoppskriftene. Har kjøpt blomeoppskrifta, så den første rangla er allereie ferdig! :) Ha ein kjempedag!

  SvarSlett