tirsdag 31. mai 2011

Heklet klatremus!

Det er lenge siden jeg har vist frem bilder av det dere lager fra mine oppskrifter, men i dag er det jammen meg på tide, for en så fin hekla bamse er det veldig lenge siden jeg har sett. Danske Karen har med utgangspunkt i min apeoppskrift laget en liten klatremusbamse, som hun har gitt bort i dåpsgave sammen med boka om klatremus. Hallo verdens beste dåpsgaveide! Er han ikke fantastisk søt, men den lille hatten sin og alt? *smelt*

13 kommentarer:

 1. Så skjønn! Jo, jeg er enig med deg at det må være verdens beste gaveide! Herlig!

  SvarSlett
 2. Akk.. Hver gang jeg titter innom her (og det er ganske ofte) blir jeg så lei meg for at jeg ikke kan å hekle.. Klatremus er fantastisk, apen er fantastisk!

  SvarSlett
 3. men vet du hva! Karen som har laget disse skrev i mailen at hun hadde lært seg å hekle etter hun hadde sett på denne bloggen hva man kan gjøre med hekling, og jeg lover deg, når du har fått dreisen på det er det veldig enkelt!

  SvarSlett
 4. Så utrolig kul!! Kjempefine!

  SvarSlett
 5. Heisann!!

  Så nydelige!!

  ha en fin kveld!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. Den klatremusbamsen var bare helt utrolig skjønn:)

  SvarSlett
 7. Hm... Jeg hører mange si at det er enklere å hekle enn å strikke. Men jeg strikker og strikker - og enkelte ganger forsøker jeg meg på en hekletkant eller en liten heklet blomst til å feste på strikkeplagget. Og foreløpig er konklusjonen klar: det er ikke like enkelt som å strikke! Men kanskje jeg bør prøve med bomullsgarn i stedet for ullgarn, at det kanskje hjelper? Det ser ut som det er bomullsgarn du bruker? Noen anbefalinger?

  SvarSlett
 8. jeg skjønner hva du mener, det er såklart vanskeligere fordi du ikke kan det ;) Men mye av heklede dyr og bamser går ut ifra å begynne med en sirkel og øke utover. Når du først får til den sirkelen (det er DET som er knotete i starten), ja da kan du lage hva som helst. Jeg syns bomullsgarn er enklere å hekle med, og lyse farger er lettere enn mørke, fordi da ser du maskene bedre. Det finnes mange fine bøker der ute, og youtube er også fint. Jeg bruker gjesdal bomull sport, den selger de på sparkjøp.

  SvarSlett
 9. Går det an å få oppskriften til hatten? 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Er ikke jeg som har heklet den, så der kan jeg dessverre ikke hjelpe deg

   Slett
 10. Vet du hvor det er mulig å få tak i den? 😊

  SvarSlett