tirsdag 5. april 2011

Den omreisende snekker og hans lille hjelper

AKA mamma og pappa er nok en gang i Oslo for å hjelpe til med praktiske gjøremål. Hva de egentlig kom for å gjøre skal dere få se etterhvert, men litt småoppgaver får vi også unnagjort, som å få hengt opp denne krydderhylla som jeg ENDELIG har jeg fått tak i. Nå henger den der og gjør meg lykkelig.

9 kommentarer:

 1. Ja, de hyllene er knallfine! Har også en lyseblå men av en eller annen grunn er det vanskelig å finne plass til den. Tror jeg må finne den fram snart...

  SvarSlett
 2. Knallfin krydderhylle! Leter etter en slik jeg også;) Har et bilde oppe i hodet om hvordan den skal se ut..så da blir det ikke så enkelt;)
  Kos deg med besøk!

  SvarSlett
 3. Kjempefin krydderhylle!!
  Flott med en hjelpende hånd innimellom :-)
  Kos deg!

  SvarSlett
 4. For en utrolig stilig krydderhylle! En sånn en har jeg vært på jakt etter i evigheter. Hvor fant du den?

  SvarSlett
 5. knallfin!! Så heldig du er! Skjønner de er vanskelig å oppdrive - jeg leter også, slik som alle over her ;) haha..

  Ha en herlig kveld!
  klem

  SvarSlett
 6. Jeg har lett i årevis, på markeder kan man bare glemme det, og på finn er det også langt mellom skattene, særlig hvis man har mange krav... Jeg ville ikke ha en i plast, og jeg ville gjerne ha lysegul, lyseblå eller lysegrønn - dere vet de i keramikk produsert av panco. Men så dukket denne opp på qxl, og da kom jeg på at en helt hvit hylle kanskje ville funke best, ihvertfall på det kjøkkenet vi har nå. Og skuffene er av plast! Og den kostet bare 600!
  Gleder meg til å bytte utstilling oppå der innimellom:) Snart må den jo pyntes til påske!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med å endelig ha finnelykken med deg :) Kjekt med foreldre som kommer og fikser og ordner. Får mamma på besøk om en uke og har allerede en liten arbeidsliste klar, hihi.

  SvarSlett
 8. PS. Tusen takk for hyggelig kommentar til "min nye hverdag"-innlegget mitt. Begynner å finne litt balanse nå mellom kjedelig 8-16 jobb og symaskinene så det kjennes heerlig ut :)

  SvarSlett