onsdag 6. april 2011

Den omreisende snekker og hans lille hjelper er på vei sørover igjen. Det er veldig fint med litt hjelp, og veldig koselig med besøk. Pimping av kjøkkenet har vært agendaen denne gangen, og igjen, det de egentlig kom for å gjøre får jeg ikke vist frem før jeg har sydd ferdig noe som hører til. Men litt andre greier har vi jo fått gjort, blant annet hengt opp flere hyller.
 Nå er det litt mer dill, og altså litt mer koselig enn før, da det bare var kjøkkeninnredning og ikkeno annet. Sånn som her.
Eller enda lenger før, da det ikke var noe her i det hele tatt:
Vi valgte jo å gi avkall på litt gulvplass for å få mer skapplass, og ikkeminst mer benkeplass. Kjøkkenet var rødt fra før, og vi bare gjorde det større. Jeg har sagt før at jeg aldri ville valgt rødt kjøkken, fordi det begrenser alt annet i rommet. Men nå er jeg glad for at det er rødt, nettopp fordi jeg aldri hadde valgt det selv. Dette er nok eneste gang jeg bor et sted med rødt kjøkken, det er best å finne seg til rette! Og det føler jeg at jeg har gjort nå, med den etterlengtede krydderhyllen og alle tingene mine. Lenge leve materialismen og gleden over å kunne stille ut alt rasket jeg har samlet på i løpet av årene :D

Jeg har ikke heklet siden før helgen, jeg er tom for garn, og stresser ikke med å handle inn. Nå skal jeg bare være på kjøkkenet i lang tid fremover, så beklager til dere som venter på diamantranglemønsteret - men det kommer - etterhvert!

5 kommentarer:

 1. Kos deg på kjøkkenet ditt du, Elise! Som for øvrig har blitt veldig fint:) Vi klarer nok å vente bittelitt til;)

  SvarSlett
 2. Så fint! Og veldigh kult med rødt kjøkken - alltid gøy når noen tør å velge farger! Men enig med deg, jeg hadde heller ikke valgt det selv av samme grunn som deg. Men fysøren så kult det er da :) Kos deg på kjøkkenet!

  SvarSlett
 3. Skjønner godt du kommer til å kose deg på ditt røde kjøkken, stilig!
  Og den krydderhylla var utrolig fin:)

  SvarSlett
 4. Oh, vilket härligt rött kök! Och jag älskar den vita vägghyllan med små lådor. Sååå fin! :-)

  SvarSlett
 5. Fantastisk nydeleg kjøkken! :) Sjølv har eg romantisk kvitt med raude detaljar overalt, men i mitt neste hus er det godt mogleg eg går for din variant - kanonkult! :) Og kjempefin krydderhylle, heilt perfekt plassert :)

  SvarSlett