tirsdag 1. mars 2011

Jeg har hekla....en fjernkontroll?!

Av og til når jeg sitter med heklekroken tenker jeg - hva i HULESTE driver jeg egentlig med. Sitter her og hekler en fjernkontroll lissom! Og tar bilde av det i tillegg! Men nå var det en gang sånn at venninna mi ønsket å gi en gave til en annen venninne som har en baby som er gal etter å spise på fjernkontroller. Hun lurte på om jeg kunne hekle en, og det kunne jeg selvfølgelig. Jeg prøvde å hekle knapper, men fikk det ikke til, så jeg måtte bruke vanlige knapper, som jeg har festet veeeldig godt. Jeg fniser av å se på den, den er så teit og rar, men babyen blir forhåpentligvis glad. For å se rare ting som folk hekler (som de kanskje kunne latt være) sjekk What Not To Crochet. Gøy!

14 kommentarer:

 1. hehe... Jeg elsker dagligdagse ting som er laget av uvanlige materialer, så digger fjernkontrollen din. tv neste?

  Og det var jo litt av noen ting de heklet på linken du gav da, den pokemon skimasken måtte jeg le av :-)

  SvarSlett
 2. Syns den var morsom jeg:)
  Får håpe babyen godtar denne!!

  SvarSlett
 3. Artig oppdrag og supert resultat.

  SvarSlett
 4. Kuuult!!:D
  Så oppfinnsom du er!!
  Klem

  SvarSlett
 5. Ej hvor er den flot. Mine babyer vil også hele sutte på fjernbetjeningen til stor irritation for storebror. Tak for en hyggelig blog :-)

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ, den var jo bare så søt da.

  SvarSlett
 7. Ha ha, den var jo superkul, for en flott og spesiell gave.

  SvarSlett
 8. Så morsom ide! Når den lille klumpen i magen kommer ut og begynner å sutte på ting så kanskje jeg må prøve å hekle en sånn fjernkontroll? Veldig morsomt med ale de forskjellige knappene da, selv om det kanskje var litt slitsomt å feste dem?

  SvarSlett