onsdag 2. mars 2011

Håndlaga 2011

I disse ubrukelige VM-tider syns jeg det er topp stemning at det er VM (eller NM, da) i det jeg liker aller best!

Jeg sakser fra Håndlaga2011

Strikker du votter? Syr du dine egne klær? Snekrer du leketøy?
Bli med på årets store begivenhet og vinn flotte premier!
Vi arrangerer Håndlaga 2011; en mønstring for skapende sjeler over hele landet!

I Norge er det utallige dyktige mennesker som lager, former og skaper til seg selv og til andre. Inntoget av sosiale medier de siste årene har gitt oss helt nye møteplasser; blogging, fotoutveksling og markedsplasser for håndlaget har stimulert og gitt næring til et stort virtuelt fellesskap av kreative mennesker.

Vi ønsker å rette søkelyset mot den store bredden av håndlagede ting i Norge, vise fram håndarbeid av høy kvalitet og feire fellesskapet som får fram slike gjenstander. Derfor utlyser vi denne konkurransen, et norsk mesterskap i håndlaget!
Konkurransen finner sted på handlaga.no. Det vil være åtte kategorier som vi håper skal klare å fange opp bredden innen dette feltet. Alle kan nominere til konkurransen og man kan nominere to gjenstander til hver kategori; en selvlaget og en laget av noen andre. Alle gjenstandene må være publisert på nett, f.eks. i en blogg, på Epla eller annet nettsted.
Nominering foregår i perioden 28. februar til 18. mars. Når denne runden er over vil et dommerpanel vurdere alle nominasjonene og plukke ut ti finalister i hver kategori. Disse blir kunngjort her i bloggen 30. mars, og da åpner vi for avstemning! Alle som vil kan stemme i hver kategori.
Avstemningene er åpne frem til 12. april, og 14. april kunngjør vi vinnerne!


Jeg syns det er et så utrolig fint initiativ, og elsker fremgangsmåten. Det er så fint at vi kan løfte hverandre opp og fortelle at vi liker noen! Og kudos til Unni og Elisa, jeg ser jo at dette prosjektet har tatt mye tid å få igang!
Jeg ser også at jeg allerede har blitt nominert i flere kategorier, og blir helt varm i toppen av det selskapet jeg er i, og av nominatørene. WOW dere, tusen takk! Nå skal jeg vri hjernen litt på hvem og hva jeg skal nominere, man kan nominere en i hver kategori og det er ikke lett å velge! Kanskje jeg skal utfordre meg selv litt og prøve å nominere meg selv også, men janteloven sitter hardt i gitt! Det er så gøy å følge med på hvem folk nominerer, jeg har oppdaget masse nye blogger allerede, så fortsett å stemme!

3 kommentarer:

  1. Skjønner at det er ekkelt å skulle nominere seg sjøl! Samtidig får jo vi andre kun lov til å nominere en annen - skulle gjerne ha nominert mange!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for tips, denne skal jeg jaggu sjekke ut FLUXENS :-)

    SvarSlett
  3. Helt enig med deg. Dette er et bra initiativ. Jeg satt å leste på siden til Handlaga2011 i går, og jeg er i tenke-boksen på hvem jeg skal nominere. Jeg satt også å lurte på om jeg skulle nominere meg selv i enkelte kategorier, men den Janteloven, YOU NOW.... Tiden vil vise om jeg tørr å hoppe bukk over den :0)Ha en fin dag. Klem fra Christina

    SvarSlett