torsdag 3. mars 2011

Hei varmegrader!


Nå syns jeg søren meg at det begynner å se lovende ut med tanke på å overleve vinteren! Det er lyst når jeg går hjem fra jobb, og jeg har slutta med stilongs! Jeg har heklet noen blomsterrangler for å feire pre-våren, og nå har jeg fri fire dager (tjohoo!) så jeg regner med det blir endel hekling (hvis armene mine blir med på moroa). Jeg føler jeg har forsømt de av eplakundene mine som ikke kan hekle selv, og det prøver jeg å ordne opp i nå, så i løpet av en ukes tid håper jeg å få fylt på litt varer. Følg med i eplabutikken min :)
Første pulje ut er disse blomstene, som jeg alltid kommer tilbake til. Selve bladene hekler jeg overalt, det er et genialt prosjekt å ha liggende i veska. Det er første gang jeg har laget en oransje blomst, og jeg syns det ble ganske så fint. Nå nærmer jeg meg snart 300 salg i eplabutikken, og i tillegg har jeg nylig rundet 300 følgere. Da må det feires, snart blir det give away!

11 kommentarer:

 1. Du lager jo bare så mye fint, også hekler du så pent. Må nesten bare gjemme bort mine hekleprosjekter jeg;) Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Kjempefiiiiiine blomster rangler. Ja til flere orange! :)

  PS: pia mi fikk bestemme hvilken rangel vi skulle melde på under kategorien barn på handlaga.no. Det ble pingvinrangla. Jeg holdt en knapp på aperangla jeg da, men skal ikke overhøre de som representerer målgruppen ;)

  SvarSlett
 3. Fantastisk oransje blomst! Og det er jo bare super deilig at våren endelig nærmer seg på ordentlig:)

  SvarSlett
 4. Så FINE rangler! Deilig med lyset som varer lengre om dagene, ja...kjenner at man lengter etter sol og varme... :)

  Marit

  SvarSlett
 5. tusen takk, og tusen takk for nominasjonen revinyl, og gratulerer med dine egne!

  SvarSlett
 6. Søte rangler! Og velkommen skal våren være :-)

  SvarSlett
 7. Superflotte blomster, oransje er jo en gladfarge!

  SvarSlett
 8. TUSEN TAKK! Både for nominasjon og for varmende kommentar på bloggen. Ekstra stas å bli nominert av en av favorittbloggerne mine! Digger fjernkontrollen under (og what not to crochet er ei morsom side, ikke alt heklet er like fint - men dine ting ER!)

  SvarSlett
 9. Så fine bolmster rangler, skikkelig vår stemning.

  SvarSlett
 10. Utrolig kule blomsterrangler! Virker som du er veldig god til å sette sammen fine farger, jeg falt virkelig for den oransje! :)

  SvarSlett