søndag 6. februar 2011

Snart i mål!

Nå er heldigvis denne lille apen endelig ferdig, og det samme er den lille softis-rangla, for babyen ble født på mandag og jeg gleder meg vilt til å treffe den lille jenta som skal få disse gavene :) Vil du også hekle en Ape ala Kaptein Biff kan du kjøpe mønsteret her.
Mamman til denne babyen er som meg -veldig glad i rangler som ser ut som vanlige ting, f.eks en is eller en kyllingklubbe. Denne softisen er nokså lett å lage, mønsteret er gratis og kan finnes her. Det er mulig jeg lager en kyllingklubbe til henne også, mønsteret til denne kan du kjøpe her.


Nå har jeg bare igjen å sy en liten bamse, og så er alle "pliktoppgavene" ferdig. Garnet fra pickles har kommet, og jeg fikk strikket tre omganger i går før armene mine holdt på å falle av. Jeg lærer tydeligvis aldri... Tar en strikkefri dag og stikker ut i sola en tur! God søndag!

8 kommentarer:

 1. kjempe tøff både ape og rangle!! Faller nok sikkert i smak ja :) ha en flott søndag i sola!!

  SvarSlett
 2. Ååå du lager så mye fint! Skulle ønske jeg kunne hekle, men har liksom aldri knekt koden. Må man ha opplæring, eller er det mulig å lære på egenhånd? God søndag!

  SvarSlett
 3. Jeg digger digger digger apen din!!

  Det er kjedelig når kroppen ikke vil det samme som hodet vil ;) Pass på dæ sjøl, eller itj fårrå nålles som det sies i trøndelag. Fin søndag! :)

  SvarSlett
 4. Åååå så fin den apen vart!! Har ikkje komen så langt at eg har fått starta på den enno men skal no gjera det ein gang... Ha ein fin dag:))

  SvarSlett
 5. Så mye stilig! Den softisen må en vel kunne lage uten rangleeffekt til ei snuppe som liker å leke butikk:-)

  SvarSlett
 6. EEjjj - jeg er helt vil med aben! Jeg har selv lige malet en BULLY abe og postet i dag.

  SvarSlett
 7. Herlige, både bamsen og softisen! Heldig liten tass som får så flotte ting og rangle med:D

  SvarSlett
 8. Herlig rangle!! Passelig sommerlig når snøen laver ned ute... Heldig er den lille nye verdensborgeren som får så fine gaver:)

  Jeg har akkurat ferdigstilt en ape ala Kaptein Biff, ta gjerne en tur innom bloggen min å ta en titt:)

  SvarSlett