onsdag 16. februar 2011

Ny kameraveske

Jeg har heklet en ny veske til kameraet mitt, den gamle var kjedelig og jeg hadde lyst på noe nytt! Jeg kjøpte mønsteret her, men brukte bare det som inspirasjon, ettersom vesken i mønsteret var mye større enn det jeg ønsket. Istedet for 15 luftmasker på etuiet brukte jeg 10, som et tips til andre som vil prøve.
Og så har jeg sydd i min første glidelås, noensinne! Det var ikke lett, og ble ikke fint, fordi hekling strekker seg og glidelåsen ble litt bulkete. Men den virker, som er det viktigste.

18 kommentarer:

 1. Det er godt nok smart :-) Super god idé

  SvarSlett
 2. Den var råstilig! Så mye flott og spesielt du lager for tiden!

  Satt faktisk å sydde kameraveske i natt klokken halv to. Samboeren dro på scooterkurs (240 km på snøscooter..) i dag så da tenkte jeg det kunne være lurt med en kjempetykk posesak så det kan holde varmen (-22.8 akkurat nå). Syns det hørtes lurt ut med dobbelt lag vatt, men fant fort ut at det var kanskje lurt men ikke helt enkelt :)

  SvarSlett
 3. Tøff! Skiller seg positivt ut frå dei vanlige kameraveskene i kjedelig svart nylon... :)

  SvarSlett
 4. Stemmer i med de andre jeg! Tøffeste kameraveska jeg har sett på lenge:)

  SvarSlett
 5. Så fin den var. Du lager så mye fint. God inspitrasjon til en nybegynner innen hekling!!!

  SvarSlett
 6. Überkul!!! Og jeg trenger også kamerapose/veske. Men jeg vurderer å sy ;). Klem

  SvarSlett
 7. Fantastisk! Denne fikk jeg også lyst på!!:) Og, blyanten under her....er jo bare herlig!! Flink du, og generøs med tips og mønstre!! Håper du blir respektert:)

  SvarSlett
 8. Vet du - nå så jeg akkurat bloggen din suse forbi på Forbrukerinspektørene ;). Som eksempler på blogger! Programmet i kveld handler om sosiale medier.

  SvarSlett
 9. Åj, takk for alle de hyggelige kommentarene, og Åj til forbrukerinspektørene! Jeg fikk bare med meg slutten, men får spille det inn når det går i reprise i morgen. My 2 milliseconds of fame :D

  SvarSlett
 10. Så utrolig fint det ble :-) Sitter her og knoter med et av mine første hekleprosjekter, tenker at jeg er nok lysår fra å tenke på å lage en kameraveske... Men en litt rar bestemorrute blir det!

  SvarSlett
 11. Jeg så at bloggen din fløy over skjermen på FBI i går jeg også. Artig :)... jeg følger med.

  SvarSlett
 12. Hihi!
  Genial kameraveske :-)

  SvarSlett
 13. utrolig stilig!!
  min kameraveske ble med ett fryktelig kjedelig...

  SvarSlett