søndag 13. februar 2011

Gata mi

I dag er det jammen meg fint ute, fint men kaldt. Jeg har vært ute en liten tur, og skal bruke resten av dagen på å se ut på det fine været (og på tv, men det høres lissom ikke like flott ut). Når jeg svinger inn i gata mi blir jeg alltid så glad. Den er så lang som dette, begynner der jeg står, og slutter der borte ved muren, det er gata ingen drosjesåfører har hørt om fordi den er så liten, den slutter i nummer 8 der jeg bor:) Håper dere alle er like glad i plassen dere bor som jeg!

6 kommentarer:

 1. En veldig sjarmerende gate du bor i. Tror jeg har bodd i nærheten selv. Mine to første leveår var i en usjarmerende gul høyblokk "nedover" fra deg - om jeg tipper riktig.

  Har bodd i Dælenenggata på Rodeløkka også, da hadde vi utsikt mot Langgata, som er en sjarmerende gate som din.

  Nå er jeg omgitt av bare veier, ingen gater....Og nå følte jeg meg utrolig etablert, he he. Noe annet er vel ikke å forvente når en nærmer seg de skumle 40.

  Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 2. Her har jeg gått mange, mange, mange ganger ;). Søster har bodd både et stykke ovenfor og like nedenfor - før de nå har flyttet litt lenger ut av byen til et rekkehus. Verden er så liten ;). I hvert fall Norge. Tidligere i dag fant jeg ut at en annen bloggvenninne som har handlet av meg bor bare noen få hundre meter unna der søs bor nå.

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du blir glad av denne gata! Og, dette ser så utrolig kjent ut for meg...kanskje jeg har bodd i nærhetem! Uansett, tipptopp bilde og hurra for godværet!:)

  SvarSlett
 4. Koselig gate!

  Jeg er ikke så glad i stedet jeg bor nå, men sånn er det å få kjæreste, og to barn. Damå man bo der det er plass, og der man har penget til å bo :)
  Der jeg er oppvokst er et nydelig sted da, små skjønne trehus i bergens fineste gater <3

  Ha en videre fin søndag :D

  SvarSlett
 5. Hei, hyggelig at du har vært innom bloggen min. Kjekt med mange hekledamer, du inspirerer veldig. Har også heklet flere fine blomsterrangler, det var morro. Men mye knotete med så få masker på omgangen.
  Jeg bestilte garn fra nettsiden til Sparkjøp, kunne betalt med Visa, men tok det i oppktav. Tok ikke mange dagene før hentemelding kom i postkassen. Porto var på 60,- og oppkravsgebyr på 45,- Det slipper man vel dersom man betaler med Visa. Tror nærmeste Sparkjøp ligger i Drammen og en på Hønefoss. Det burde vært en i Sandvika og en i Oslo, så hadde ikke Bogerud fått pengene mine.
  Ha en fin søndags kveld, hekleglad hilsen fra Mymlen.

  SvarSlett
 6. Herlig bilde, herlig blogg - i det hele tatt helt herlig :-) Slenger meg med som følger her, og lover å ikke røpe hvor gata di er, kjenner meg nemlig igjen... Ha en super søndag!

  SvarSlett