onsdag 26. januar 2011

Jeg er verdens heldigste - del to!

Før jul fikk jeg en fantastisk strikkagenser i gave, og jeg har BODD i denne genseren hele vinteren. Men før jul fikk jeg også overtalt mamma til å teste ut garnene fra pickles, og jeg foreslo hun kunne strikke en genser til broren min. Men det dumme var at vi ikke fikk med oss at det skulle strikkes med dobel tråd, og derfor ble genseren ganske liten, og passet ikke til broren min. MEN - den passet til meg!
Her snakker vi om verdens mykeste genser, åh lykke! Mønsteret heter kjærestekjekkasgenser, og er altså beregnet for gutter, men jeg syns den er fin på jenter også. Garnet er pickles egne 3 tråds tynn  merino, men fargen ser ut til å være utsolgt. Men alle de andre fargene er jo like fine! Mønsteret finnes også for barn. Jeg må også advare om at pickles har salg for tiden, de har tatt inn masse alpakkagarn som de selger billigere frem til 8. februar. Hold på lommeboka!
Inni halsen er det en litt mørkere grå, men denne synes ikke så godt. I neste modell mente mamma at hun skulle gjøre dette litt annerledes. For jada, hun er i gang på utgave nummer to, som kanskje passer bror denne gang.

10 kommentarer:

 1. Lækker trøje! Den ser dejlig varm og hyggelig ud.
  Fortsat god onsdag til dig.
  Hej fra Rikke- der har 2 give aways, hvis det kunne friste ;)

  SvarSlett
 2. Så fin! Jeg har tilfeldigvis liggende Pickles garn som ikke er tiltenkt noe prosjekt, nå vet jeg hva det garnet skal bli til :)

  SvarSlett
 3. så gøy! Jeg tror hun bare brukte 3 nøster med enkel tråd, så det garnet er bare superdrøyt!

  SvarSlett
 4. Heldige deg! Deilig og k o s....

  SvarSlett
 5. Så kul genser! Har lenge tenkt å prøve meg på ett og annet fra Pickles sine oppskrifter, men er ikke noe særlig på strikking...mye mer morsomt å hekle, så strikkeprosjektene blir alltid liggende.

  Marit

  SvarSlett
 6. Den så utrolig god ut ja :D
  Vi liker pickles, hihi

  SvarSlett
 7. Der hadde du flaks; kjempefin genser :)

  Jeg har strikket mange kjekkas-gensere til sønnen vår og fetterne hans, og det er supre barnehagegensere til både jenter og gutter. Kjappe å strikke er de også, så en fin gaveide!

  Tusen takk for en fin og inspirerende blogg!

  SvarSlett
 8. Skjønne, skjønne deg! For en kreativ sjel :) Jeg digger heklesakene dine - og bloggen!

  Kommer tilbake ;)

  Og finfin genser. Hvorfor skal den være til gutta? ;)

  god kveld til deg!

  SvarSlett
 9. Hei Elise,

  Vi digger bloggen din - og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre NIB kolleger på lik linje.

  Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

  Klem fra Familien S <3

  SvarSlett
 10. Wow, lekker! Du var heldig der;)

  Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett