torsdag 27. januar 2011

Hipstamatic

Jeg har alltid vært glad i foto, jeg har hatt masse ulike kameraer både digitale og analoge, jeg har jobbet i fotobutikk og brukt tusenvis av timer med photoshop, men jeg tror aldri jeg har kommet så nær basic foto som med hipstamatic-appen med mobilen min. Hadde du sagt det til meg for ti år siden hadde jeg ledd meg ihjel! Men for meg, som alltid har vært mer opptatt av utsnittet og å fange øyeblikket, istedet for å prøve hundre eksponeringer med blender og lukker - gir det egentlig mening. Mobilen tar nemlig ikke bilder av spesielt god kvalitet, men jeg bruker den til å ta helt annerledes bilder,andre motiver og andre utsnitt enn jeg gjør med andre kameraer. Det gir et litt skranglete og rart utrykk, jeg elsker altså den appen! Her er noen av mine favorittbilder som viser motiver som man kanskje glemmer å ta bilde av i det daglige. Dua midt i veien på vei hjem fra nattevakt, den første snøen i lys av et trafikklys, et fint lys gjennom håret mitt, disse type tingene som er så enkle men så fine!


5 kommentarer:

 1. Enig at hverdagsbilder ofte er superfine. Og med bittelitt redigering blir det ganske så stilig. Jeg bruker en app som heter Camera+ som jeg kan "fikse" litt på de i utgangspunktet dårlige/kjedelige iphonebildene mine.
  Ta gjerne en titt innom meg ;-)

  Veldig finer bilder over her. Likte spes godt det med det hengende gatelyset mot himmelen :-)

  Ha en fin-fin dag!

  SvarSlett
 2. Helt enig, det er min favorittapp også. Gidder heller ikke drasse på stort kamera, og drive med alle innstillingene. Flott når alt er klart med noen få trykk! SAå kan man heller bruke energien på motivene.
  Fin blogg du har, og flotte saker du lager!

  SvarSlett
 3. Er også vild med hipstamagic. Kedelige feriebilleder af forskellige seværdigheder, som man pligtskyldigt tager, bliver lige pludselig super cool:-)

  SvarSlett
 4. Elsker bilde nr. 3- er vakkert og inspirerer meg til å skrive :) Får se om jeg får til noe dikt? :)

  SvarSlett