tirsdag 25. januar 2011

Jeg driver med kontorarbeid!

For meg, som har en jobb som jeg selv syns er veldig konkret, har jeg alltid vært fascinert av kontorarbeid. Jeg har alltid lurt så fælt på hva arbeidsdagen på et kontor går ut på, og hvordan man lissom lærer seg hvordan man gjør kontorarbeidet. Men nå har jeg fått meg litt kontorarbeid selv, og jeg fniser hver gang mannen min spør meg om noe og jeg sier " sorry, må bare gjøre litt kontorarbeid først". Fordi mens jeg tidligere solgte en rangle eller to i uka er det nå masse salg hver dag av rangledeler i ymse varianter. Det er mønstre som skal sendes, øyne som skal pakkes, konvolutter som skal stemples, brev som skal veies, hilsener som skal skrives... Jeg har denne kurven fra Søstrene Grene som jeg får plass til alt utstyret for utsending, slik at jeg kan sitte på stua og pakke mens jeg ser på tv, og lett rydde sammen etterpå (det er ihvertfall tanken da, at det skal ryddes sammen...). Oppi der har jeg tapen, kapslene, maskemarkørene, øynene, stempelet, konvoluttene, pennene, visittkortene og knappene mine.  Det er gøy med hjemmekontor!
MEN, det gjør at jeg får litt lite tid til å hekle, og det kjennes faktisk helt greit. Akkurat nå er jeg i ferd med å avslutte et lite strikkeprosjekt, og så kan jeg endelig ta opp heklenåla igjen.  Jeg tror ofte at jeg kan bli en strikker, men glemmer fra gang til gang hvor sint jeg blir av strikking, og hvor vondt jeg har i armene. Dette prosjektet har strukket seg ut over lang tid, fordi jeg har bare strikket litt hver dag. Jeg prøvde også i lang tid  i forrige uke å prokrastinere meg bort fra hele prosjektet, men tok et stort jafs på gårsdagens strikk og drikk. Men strikking og snakking er jo helt helt umulig, så neste gang går jeg for et mer kjasevennlig prosjekt. Jentene ble veldig forelsket i griseranglen, og jeg pønsker på å lage flere dyr. Men å finne på nye ting krever litt tid og overskudd, og nå som jeg bare jobber dagvakter for tiden er det ikke mye overskudd i stova etter middagen er inntatt, da er det å hekle på automatikken. Jeg kan jo alle mønsterne mine utenat :)

7 kommentarer:

 1. Hehe, veldig gjenkjennende! Jeg har akkurat samme forhold til kontor :) har en formening om at det er skikkelig voksent med kontorarbeid. Også har jeg akkurat samme forhold til hekling som du har til strikking :) Lykke til med strikkeprosjektet videre. Gleder meg til å se resultatet!

  SvarSlett
 2. ooh.."its a real grown up thing to do" altså da kontorarbeid!
  jeg er og blir ikke noe annet enn en drodler selv, er nok ikke voksen enda!

  SvarSlett
 3. Så gøy at bisnissen går bra. Hold på kontorarbeidkjærleiken så lenge du kan. ☺ Hilsen en kontorrotte uten fin kurv.

  SvarSlett
 4. Dette er jo gøy kontorarbeid da! Jeg solgte smykker tidligere og da var kontorarbeid faktura, bilag og skatteoppgjør. Fysj! ;)

  Nå Koser jeg med å pakke inn vinylelefanter, skrive kort, stemple og gå turer på posten.
  Trivelig å bli på hils med de på posten da. De var liksom ikke "levende" personer for meg tidligere. Hvis du skjønner hva jeg mener....

  SvarSlett
 5. Har et skap med boblekonvolutter, angrerettskjema, frimerker, hilsen-lapper og selvfølgelig varene, så blir det litt kontorarbeid her om dagene og :-) Men mest kontor blir det starten av ny måned når forrige måneds oppgjør skal tas. Salg, utgifter, MVA, lønn, skatt, arbeidsgiveravgift, you name it! Det er ikke måte på hvor voksen man føler seg etter den runden i nettbanken ;-D

  Grisen er kjempesøt, tipper andre dyr som hadde slått an er ugle, rådyr, frosk, pinnsvin, elg, delfin og harepus! Du er flink :-)

  SvarSlett
 6. Heisann!
  Du er så utrolig flink og inspirerende må jeg si. Jeg gleder meg hver en dag til å lese bloggen din, så takk for det :)

  Jeg fant denne linken i dag, kanskje du har sett den allerede men jeg kan jo dele uansett:) det er hvordan man bretter ei papirugle :D har merket at du er ganske glad i de ;)

  http://howaboutorange.blogspot.com/2011/01/make-3d-paper-owl.html?m=1

  Håper du har en super dag :)
  Hilsen Katrine

  SvarSlett
 7. Hei, det var en skikkelig koselig tilbakemelding!

  SvarSlett