fredag 28. januar 2011

Fretex Alnabru

I går tok jeg meg en tur til Fretex på Alnabru, det er jo selve moderen over fretexbtuikkene, og jeg har aldri vært der! Hallois for en stor butikk, kjempefin orden og ikke stappa med drit, men derimot masse fine ting, særlig mange fine møbler syns jeg. Jeg er på jakt etter en liten teakhylle til å ha i gangen (sånn med en skuff og en hylle under til å legge telefonkatalogen på), og en sånn hadde de, men den var ikke i særlig fin stand. Jeg må tipse om nok en app på telefonen min, den heter My Measures, og er kjempelur. Du tar bilde av ting, måler opp( manuelt altså, mobilen har ikke blitt transformert til et laservater), og legger inn i programmet. Dermed har du alltid med deg målene på ting du tror du tar på øyemål men som du egentlig ikke gjør. Jeg har for eksempel dette bildet, som viser hvor stor den hylla kan være:
 For hvem trenger penn og papir?! Anyways, det ble ingen store kupp, annet enn et slips til ti kroner, og fire flunkanes nye garnnøster i drops baby merino, helt uten hundehår eller røyklukt, til fem kroner nøstet. Jeg trengte faktisk akkurat de nøstene, fordi jeg har ikke blått garn liggende hvis noen jeg kjenner skulle få en guttebaby som trenger en apebamse med blå klær...
God helg!

6 kommentarer:

 1. Den Fretexbutikken der så jo bare helt H E R L I G ut!
  Selv om butikkene her i Bergen er av noe mindre skala, så finner man noen skikkelige scoop der også.

  Har du sett hva jeg fant der? Skrev litt om det i gårsdagens innlegg nemlig.

  Ha en riktig god helg!

  Hilsen Frk.Fjong Ü

  SvarSlett
 2. Denne Fretexbutikken er den som er nærmest der jeg bor og jeg stikker innom innimellom. I løpet av 5 år har jeg funnet noe klær til ungene, tripp trappstol til en billig penge og litt servise. Egentlig aldri de store kuppene. Vet de får inn varer på tirsdage og torsdager, men mye folk som er innom regelmessig. Det som er kult der, vet de å sette pris(er) på så da blir det liksom ikke noe kupp læll....forresten barnebøker er det mye bra av. Go hælg! :)

  SvarSlett
 3. Deilige nøster..og FOR en fin butikk! Var innom Fretex forrige lørdag, men der var det nesten loppis-tilstander..
  Fin fredag til deg<3
  Klem Pøbelen

  SvarSlett
 4. For noen herlige nøster da :)
  Er stadig vekk innom den Fretex'en, er masse fint der,og har kjøpt en del småmøbler og leker der.
  Men er ikke alltid så billig. Og ALDRI har jeg sett en eneste fin stoffbit. Det er veldig rart, folk i Oslo må ha hauger av retro sengetøy som de kvitter seg med, skulle en tro, hehe..

  Ha en fin helg!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 5. Jeg er der stadig vekk! Fin, stor og oversiktlig butikk! Men om man skal ha vintage-kjoler og slikt, er den ikke noe særlig. De fineste klærne sendes visst til Fretex på Majorstua, og en annen i byen jeg ikke kommer på. Det er litt synd, men ellers er Fretex Alna knall :)

  SvarSlett
 6. Jeg tenker at siden Iver ble født nesten nøyaktig ett år etter du posta dette så bør han få den apen med blå klær ;-)

  SvarSlett