fredag 31. desember 2010

Takk for et fantastisk år!

 2010 - for et år! Både høye topper og dype daler. I februar åpnet jeg en liten butikk på epla, og det var starten på et eventyr. Som jeg har sagt før hadde jeg ikke noen store forretningsvisjoner eller ideer, men tenkte at en butikk med bare rangler kunne være gøy. I starten laget jeg mange varianter, også fra oppskrifter som ikke var beregnet for videresalg. Det er jeg ikke særlig stolt av, og det er er grunnen til at butikken min har mindre variasjoner i utvalget nå i forhold til i starten. Salget tok seg gradvis opp, med den vanvittige toppen i august hvor jeg hekla som en gal, og allikevel ikke klarte å ta unna. Jeg solgte faktisk 45 rangler den måneden! Den første aperangla solgte jeg april, og etter det har jeg solgt 49 stykk! Det har også blitt 20 blomsterrangler, 17 pingvinrangler og masse annet forskjellig, totalen er ca 150 solgte rangler, og hadde jeg orket å lage flere hadde tallet sikkert vært høyere. Etter sommeren har dere kanskje merket at  jeg har heklet mindre, og funnet på andre ting. Jeg har blant annet jobbet endel med mønsterutvikling, og det er gøy! Det har tatt litt tid å finne roen, og å klare å slappe av selv om butikken er tom. Det klarer jeg nå, og det føles bra! 

Uten epla hadde jeg aldri begynt å blogge, og jeg tror aldri jeg ville oppdaget det kreative mangfoldet i samme grad. Jeg har aldri tenkt på bloggen min som en ren hekle- eller  håndarbeidsblogg, og jeg er derfor glad for å se på statistikkene mine at innholdet i mine topp-ti-innlegg for i år er veldig varierte. Det er tydeligvis ikke bare hekleinnleggene mine som slår an, men også andre ting jeg lager, og ting andre lager som jeg tipser om. Jeg har bare blogget i under et halvt år, og likevel har jeg godt over 200 faste lesere, og dere faste og alle dere andre har lest nesten 50 000 sider på bloggen min! Jeg får så mye inspirasjon og gode tilbakemeldinger av dere, og håper jeg er med på å gi noe av det samme tilbake! Tusen takk for et fantastisk år! Jeg gleder meg til 2011 sammen med dere :)

10 kommentarer:

 1. Hipp hurra for Kaptein Biff og Elise! Jeg er relativt ny leser av bloggen. Ikke hekler jeg, så jeg suger til meg mye annen inspirasjon som du blogger om her. Gleder meg til å følge deg videre i 2011. Godt nytt år!! :)

  SvarSlett
 2. Helt fra jeg var innom her første gang så har jeg ønsket meg pingvinrangle. Jeg har sjekket i butikken flere ganger, men det er kanskje blant de du ikke kan selge?

  Godt nytt år, hilsen Åshild

  SvarSlett
 3. hei! Pingvinranglen er min oppskrift, så den kan jeg helt klart selge. Jeg tenkte faktisk å lage noen nå i romjula, men jeg er tom for hvitt garn. Men etter nyttår kommer det både pingviner - og tilogmed pingvinrangleoppskrift til salgs!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig nyttårskommentar, E ;).

  Noe av det første jeg skal gjøre når det har blitt 2011 - er å lese igjennom hele bloggen din - fra det første innlegget.

  Den apekollasjen er jo bare helt fantastisk. Jeg smiler av den fra øre til øre ;). Herlighet, så søte de er.

  Og jeg liker ALLE innleggene dine, både de av kreativ karakter og de som har en annen vri.

  Ønsker deg en fin kveld. Klemklem

  SvarSlett
 5. Høres ut som om du har hatt et strålende år, og måtte 2011 bli minst like bra! :)

  SvarSlett
 6. Ååååååååå Adooorable!!!!!!!! Æ vil ha ALLE!!!!!!

  SvarSlett
 7. Koser meg her inne hos deg, selv om jeg ikke har hekla på mange år (senebetennelse). Godt nyttår!!

  SvarSlett
 8. hi!
  this finger puppets are so cute:))congragulations!you are very creative..
  I will follow your blog up to now.I like knitting and amigurumi,too.İf you visit my blog I will be happy:)
  filizinevi
  see you

  SvarSlett
 9. For en flott bildeserie! ;-)
  Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 10. Åhr, for en herlig gjeng med aper! Jeg er også veldig glad for at jeg oppdaget deg via Kamille!! Også gleder jeg meg veldig til å følge deg og bloggen din videre! Godt nytt år!!:)

  SvarSlett