torsdag 30. desember 2010

Ballong-islykter

 Jeg leste om islykter på bloggen til Nina, som hadde lest om det på bloggen til Randi. Så lurt, så fint! Jeg sendte så oppskriften til mamma, hun er nemlig lyktoman, og når jeg kom hjem på ferie sto lyktene klare. Den ene hadde til og med et hjerte som åpning. Til og med jeg som er håpløst uromatisk syns det var kos :)

10 kommentarer:

 1. Å, det er så fint med islyslykter. Hvorfor har jeg ikke laget meg det i år? Hm, det er forresten ikke for sent...kanskje jeg skal kaste meg rundt med en gang, sånne lyslykter bryr seg vel ikke om at klokka er over to om natta?
  Bloggen din er altså så herlig inspirerende, en sann fryd. Tusen, tusen takk! :)

  SvarSlett
 2. Åh, vilka fina! Jättebra tips!

  SvarSlett
 3. En hjerteåpning? Virkelig? Så søtt. Ble det slik tilfeldig - eller har hun hjerteåpning-skills?

  I love them- ballonglykter!

  SvarSlett
 4. Så stilig :) Det måtte ha vært koselig å komme hjem til mor ;)Dette har jeg også lyst til å prøve .

  SvarSlett
 5. Så stemningsfullt, nå skal jeg sjekke om det finnes ballonger her i huset. ☺

  SvarSlett
 6. Hei!! Lurte så på hvorfor det var så mye trafikk på bloggen min i dag! Men nå skjønner jeg det bedre:) Jeg syns det var kjempemoro og enkelt og lage disse lyktene. Men nå har de snødd delvis ned, så jeg må ut å børste de frem så de er klar for morgendagen!! :) Du hekler så mye fint! Jeg er kjempeglad i å hekle, men har fobi mot alt som heter mønster:p
  Ha en fortsatt fin dag! Klem!

  SvarSlett
 7. Nydelige lykter! Det var jammen en lur ide. Her er det mildvær i dag, så jeg får vente til kulden kommer igjen, så skal dette testes ut :o)

  SvarSlett
 8. så gøy det hadde vært hvis hun var en spesialist på hjertehull, men tror nok det var tilfeldig. Så gøy at dere syns dette er like fint som meg og mamman min, men all ære til Randi som jeg oppdaget dette hos, og så gøy Randi, at det har ført til mer trafikk hos deg!

  SvarSlett
 9. Kjempefine lykter! Det skal vi prøve :)

  SvarSlett