tirsdag 23. november 2010

Ugla mi

Dere har kanskje lagt merke til denne gladgjengen på toppen av sofaen min? De står der året rundt, og er ikke dandert for bloggingens skyld som man kanskje skulle tro. Ofte flytter de plass, og de er så fine å se på! Man trenger ikke å ha barn for å ha sofaen full av kosebamser! Den lille ugla syns jeg er så genial for ideen er så enkel, og samtidig er den mulig å lage i tusenvis av varianter alt ettersom hvilken farge man velger på øynene. Jeg har laget flere varianter, men liker denne aller best. Den har håndmalte øyne og ser så snill ut:)

Det er rosieok som har laget oppskriften, og du får kjøpt den i hennes etsybutikk. Hun har også laget kjempemange andre fine oppskrifter, som også er veldig lette og superdetaljerte og fine, som er veldig bra for nybegynnerne der ute.
Trenger du øyne kan jeg anbefale Enami Eyes, på etsy (såklart). Jeg  har brukt 16 mm på denne ugla.

6 kommentarer:

 1. Helledussen så herlige! De smeltet MITT hjerte iallefall:)Har så lyst til å prøve meg på hekling av dyr, men innbiller meg at det er så vanskelig..Kan du anbefale en liten spirrevipp som egner seg som førsteprøve?
  Ha en fiin kveld!

  SvarSlett
 2. Takk for tips! Jeg følte meg truffet av nybegynner-kommentaren og har nettopp vært inne på etsy (for første gang) og kjøpt meg en hel haug med mønstre som julegave til meg selv;)

  SvarSlett
 3. Jeg ville sjekka ut rosieok og se om du liker noen av mønsterne hennes, de er som sagt skrevet veldig detaljrikt og steg-for-steg. Ellers syns jeg disse er fantastisk fine, men har aldri prøvd http://www.etsy.com/listing/62338353/pdf-amigurumi-forrest-friends-crochet?ref=sr_gallery_7&ga_search_query=crochet+patterns+amigurumi&ga_search_type=handmade&ga_page=2&order=&includes[0]=tags&includes[1]=title&filter[0]=handmade
  åjsann, den ble lang!

  SvarSlett
 4. Sååå skjønne!!! Jeg trodde faktisk at ugla var en fisk...(sorry!!!) Men søt, dèt var den!! Og de andre to kompisene også:)
  Liker også veldig godt sofaen din og puta!

  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 5. Næmmen, så søte de var, alle tre!! De ser jo så snille og gode ut - Skikkelig fine farger også.

  Marit

  SvarSlett