mandag 22. november 2010

Prokrastineringsmesteren

Når jeg kommer på en ting jeg skulle ha laget gjelder det å smi mens entusiasmen er på topp. Jeg blir nemlig like lett gira som jeg blir lei. Samlebåndsproduksjonen tok slutt før helga da jeg gikk tom for stoff, og hvis det ikke hadde vært for at jeg trenger disse gavene hadde jeg sikkert aldri blitt ferdig. Nå har jeg snart prokrastinert bort hele fridagen min for å unngå å lage disse gavene, men nå skal jeg snart gå igang... Jeg tok meg tilogmed en tur til Grønland for å se om jeg kunne finne noe annet stoff sånn at jeg kanskje kunne sy noe annet istedet, men jeg fant bare masse bånd. Sånne bånd har en slags magnetisk kraft på meg, og særlig når de på tilbud. 5 kroner meteren kan jeg like!
Sånn, da har jeg klart å skvise ut et blogginnlegg for å hale ut tiden også, men NÅ går jeg igang. Eller?

6 kommentarer:

 1. uff, sånn har jeg det med husvasken i dag. Og vi som skal få prisvurdering på leiligheten i morra! Og nå er det snart henting av lillegutt i barnehagen! Denne dagen har vært fullstendig bortkasta... Men jeg også fikk ut et blogginnlegg:) Godt vi vet hvordan å prioritere...;)

  SvarSlett
 2. Ha ha, det er ikke vanskelig å kjenne seg igjen der nei....Men FOR noen bånd da mann, jeg digger fargene!Og bare 5 kr meteren?Hadde gått berserk jeg da...Jeg ELSKER å kuppe sånn.

  SvarSlett
 3. Jepp, på tide å komme seg igang:)

  SvarSlett
 4. Ha, ha, herlig hale ut-innlegg, de båndene var et kupp.

  SvarSlett
 5. Jeg klarte det, OG jeg fikk brukt båndene! Jess:)

  SvarSlett
 6. Ah - endeleg veit eg namnet på diagnosen min...
  ;)

  Ha ein herleg dag!

  SvarSlett