torsdag 4. november 2010

Julestrømper

Jøjemeg så mange fine julestrømper det produseres der ute i blogverdenen! Selv om hjemmet mitt er relativt retropreget er jeg kanskje litt mer rendyrket tradisjonell i retrostilen, og ting langet av retro putetrekk passer egentlig ikke inn hos meg, er det likevel ofte disse tingene jeg sikler mest på når jeg suser rundt på bloggene. Jeg syns folk har det så fint og fargerikt hjemme med lilla og turkist og sånn, men det funker ikke hjemme hos meg. MEN - det er jo en fryd for øyet likevel, og kanskje man kan begynne å snike retrotekstilene inn i heimen ved å starte med noe så smått og uskyldig som en julestrømpe? Her er mine favoritter:

Ingrid Riddervold har laget disse, i glade farger
Og hun har også laget disse, som er favorittene mine ( minner om pepperkaker?)

 Kaspara er dronningen av retro sengetøy, og hvem kan vel motstå disse?
Sistemann ut er Borghild, elsker båndene og heklakanten!

Syns det er så kult at utgangspunktet er omtrent likt, og resulatet er såpass forskjellig! Stå på flinke jenter!

3 kommentarer:

 1. Snasne disse! Synes du er så utrolig flink til å gi tips, og dra andre frem i lyset! Det er en utrolig god egenskap altså! Håper det går bra med armen din!!:)

  SvarSlett
 2. Hei Elise:)
  Var innom epla-butikken din, for jeg synes jeg leste noe om at du skulle selge rangle deler der? Jeg skulle hatt noen safety-eyes, for nå er jeg endelig i gang med å hekle en aperangle! Er det lenge til de blir lagt ut på epla? Får jeg kjøpt sånne på Panduro?
  Håper du får en fin helg, og at du snart er "fit for fight" igjen!

  Klem Sissel

  SvarSlett
 3. Ja, jeg har annonsen liggende klar, men får ikke lagt den ut før maskemarkørene mine kommer i posten, og det ser ut til å ta vinter og votter. Krysser fingrene for at de kommer i morra. Men det er fullt mulig å få tak i øyne, bare send meg en mail på kapteinbiff@gmail.com
  De selges ikke på panduro merkelig nok.

  SvarSlett