lørdag 6. november 2010

Jeg har rydda...

FØR
ETTER
Heklefri har bidratt til at jeg endelig har ryddet på kontoret. Vi har to meter pult hver, og ettersom siden min har sett ut som på før-bildet i lengre tider har jeg gradvis overtatt mannens side, og han har holdt på å bli helt sprø. Vi har et litt utradisjonelt kjønnsrollemønster her hjemme, det er nemlig jeg som roter og han som rydder.
Jeg sitter egentlig bare her når jeg skal sy og når jeg pakker inn pakker, men det gjør jeg jo nokså ofte, så det er deilig å ha det ryddig igjen. Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal gjøre med den enorme pappesken med 7(!) kilo ranglevatt som gir meg minimalt med beinplass under pulten...
Her er en liten del av Kaptein Biff-fabrikken, avdeling for rangdeleutsalg!
 Og så har jeg endelig fått hengt opp dette bildet. Er så glad i ballerinapandaene mine! Har kjøpt det på etsy såklart, er det beste stedet å kjøpe billig og fin kunst. Betalte 15 dollars for dette! Orange Willow heter hun som har laget det.Og det vedsiden av betalte jeg 7 dollar for :) Laget av Irisschwatz.

I morra skal dere få se resten av kontoret, jeg har nemlig rydda hele rommet!

6 kommentarer:

 1. det ser fint ud. Har selv lige været ved at rydde op på min sy plads i stuen. nøøøj hvor kan man altså bare rode når man har gang i lidt for mange projekter på en gang. ha ha.. god weekend,

  mvh Kristiane

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Alltid så deilig når man har ryddet, så kan man liksom begynne litt på nytt igjen. Bare synd det ikke hodler så lenge, ihvertfall ikke hos meg!

  SvarSlett
 3. Takk for titten, det var rett og slett inspirerende å se sykroken din. Holder på med min egen akkurat nå.

  God helg! Må nok ha meg en sånn ape snart;)

  SvarSlett
 4. Herlig :)
  Likte før bildet også jeg da*ler*
  Kreativt kaos:)

  Herlig oppslagstavle av en gammel ramme (?)
  Veldig dekorativt :)

  SvarSlett
 5. Fin arbeidskrok du har. Likte veldig godt stanga til båndene. Smart :)

  SvarSlett
 6. Flott hobbyrom!!
  Fint å høre at andre har det som oss også, mannen er den ryddige og jeg roter. Men det er faktisk veldig mange av de kreative jeg kjenner som har det akkurat sånn! Kreativt rot, vil jeg kalle det ;)

  SvarSlett